Sportiroda

» Mikulás Kupa 1-4 osztályos fiuk és lányok számára

Mikulás Kupa 1-4 osztályos fiuk és lányok számára - Szerdán, december 5-én 13 órai kezdettel Mikulás Kupát szervez a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal Sportirodája a Sportcsarnokban.A bajnokság az 1-4 osztályos fiuk és lányok számára van kiírva.Meghívott csapatok a Turóczi Mózes, a Petőfi Sándor, a Molnár Józsiás és a Nagy Mózes kisiskolásai.A vegyes csapatok 10-12 játékosból kell álljanak (fele lány fele fiú arányban).Játékidő 4x8 perc futó órával. A mérkőzések során minimum két-két lánynak mindig a pályán kell lennie. Az edzőknek első két negyedben minden birói lapon szereplő játékost a pályára kell küldeniük. Az a játékos aki játszott az első negyedben nem szerepelhet a másodikban. Az utolsó 2 negyedben egy-egy alkalommal lehet cserélni akárhány játékost, ám 2 lánynak mindig a pályán kell lennie.

Szerdán, december 5-én 13 órai kezdettel Mikulás Kupát szervez a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal Sportirodája a Sportcsarnokban.
A bajnokság az 1-4 osztályos fiuk és lányok számára van kiírva.
Meghívott csapatok a Turóczi Mózes, a Petőfi Sándor, a Molnár Józsiás és a Nagy Mózes kisiskolásai.
A vegyes csapatok 10-12 játékosból kell álljanak (fele lány fele fiú arányban).
Játékidő 4x8 perc futó órával. A mérkőzések során minimum két-két lánynak mindig a pályán kell lennie. Az edzőknek első két negyedben minden birói lapon szereplő játékost a pályára kell küldeniük. Az a játékos aki játszott az első negyedben nem szerepelhet a másodikban. Az utolsó 2 negyedben egy-egy alkalommal lehet cserélni akárhány játékost, ám 2 lánynak mindig a pályán kell lennie.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!