Sportiroda

» Mikulás Kupa - eredmények

Mikulás Kupa - eredmények - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája és a KSE kosárlabda szakosztálya december 5-én szervezte meg a Mikulás Kupát, ahol a város kisiskolásai mutathatták meg kosárlabdás tehetségüket, tudásukat.Eredmények:I. Petőfi Sándor Iskola csapata (Pál Zoltán és Kovács Elena tanárok vezetésével)II. Molnár Józsiás Iskola csapata (Turóczi Olga tanárnő vezetésével)III. Turóczi Mózes Iskola ( Solymosi Annamária tanárnő vezetésével)Legjobb játékosok: Csomor Máté, Kelemen Rudolf, Kozman Kriszta, Haraly GergőLegfiatalabb játékos: Vajda Ágoston KrisztiánLegjobb kosárradobó: Raicea Malina OanaKézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája december 6-án szervezte meg a Felső-Háromszéki Minifoci Bajnokságot és egyben Mikulás Kupát az alsótagozatos diákoknak. Jelen voltak Gelence, Esztelnek, Kézdiszentkereszt, Zabola és Kézdivásárhely kisiskolásai.Eredmények:I. Petőfi Sándor Iskola csapataII. Nagy Mózes Iskola csapataIII. Turóczi Mózes Iskola csapata

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája és a KSE kosárlabda szakosztálya december 5-én szervezte meg a Mikulás Kupát, ahol a város kisiskolásai mutathatták meg kosárlabdás tehetségüket, tudásukat.
Eredmények:
I. Petőfi Sándor Iskola csapata (Pál Zoltán és Kovács Elena tanárok vezetésével)
II. Molnár Józsiás Iskola csapata (Turóczi Olga tanárnő vezetésével)
III. Turóczi Mózes Iskola ( Solymosi Annamária tanárnő vezetésével)
Legjobb játékosok: Csomor Máté, Kelemen Rudolf, Kozman Kriszta, Haraly Gergő
Legfiatalabb játékos: Vajda Ágoston Krisztián
Legjobb kosárradobó: Raicea Malina Oana

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája december 6-án szervezte meg a Felső-Háromszéki Minifoci Bajnokságot és egyben Mikulás Kupát az alsótagozatos diákoknak. Jelen voltak Gelence, Esztelnek, Kézdiszentkereszt, Zabola és Kézdivásárhely kisiskolásai.
Eredmények:
I. Petőfi Sándor Iskola csapata
II. Nagy Mózes Iskola csapata
III. Turóczi Mózes Iskola csapata

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!