Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Mikulásjárás Kézdivásárhelyen

Mikulásjárás Kézdivásárhelyen - December 5-én Sárfalván és Nyujtódon, este pedig Kézdivásárhely főterén tett látogatást a Mikulás, megajándékozva több száz gyereket. December 6-án a városi óvodákban volt dolga a Télapónak.Kiderült, hogy az ovisok mind jók voltak, egyikük sem érdemel virgácsot, megeszik a levest, nem árulkodnak, szorgalmasak, szót fogadnak szüleiknek és az óvónéniknek is. Az ovisok versekkel és mikulásváró-énekekkel készültek, kifényesített cipővel és hatalmas izgalommal várták a Télapó eljövetelét. A Mikulás nem tétlenkedett, a két nap alatt 771 óvodás kisgyerek kapott ajándékot.Fotók: Tofán Levente

December 5-én Sárfalván és Nyujtódon, este pedig Kézdivásárhely főterén tett látogatást a Mikulás, megajándékozva több száz gyereket. December 6-án a városi óvodákban volt dolga a Télapónak.

Mikulásjárás Kézdivásárhelyen

Mikulásjárás Kézdivásárhelyen

Mikulásjárás Kézdivásárhelyen

Mikulásjárás Kézdivásárhelyen

Mikulásjárás Kézdivásárhelyen

Mikulásjárás Kézdivásárhelyen

Mikulásjárás Kézdivásárhelyen

Kiderült, hogy az ovisok mind jók voltak, egyikük sem érdemel virgácsot, megeszik a levest, nem árulkodnak, szorgalmasak, szót fogadnak szüleiknek és az óvónéniknek is. Az ovisok versekkel és mikulásváró-énekekkel készültek, kifényesített cipővel és hatalmas izgalommal várták a Télapó eljövetelét. A Mikulás nem tétlenkedett, a két nap alatt 771 óvodás kisgyerek kapott ajándékot.

Fotók: Tofán Levente

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!