Mindenkinek van egy története - Neked mi a kézdivásárhelyi történeted?

Kézdivásárhely egy színes, néha picit omladozó, napközben forgalmas, hétvégén pihenő város. Különös hangulatot hordoznak a terek kockakövei, rendhagyó eseményei, tősgyökeres vagy újonnan érkezett polgárai.

Mindenkinek van egy története, emléke, érzése, benyomása Kézdivásárhelyről. A Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet - KVISZ a TE történetedre kíváncsi. Írj a városról egy történetet, maximum 100 szóban. Ez lehet egy kósza gondolat, egy elkapott utcai látkép, egy álomkép, egy impresszió.
A pályázat témáját tekintve lehet bármilyen pozitív vagy éppen negatív élmény, érzés, gondolat, hangulati kép, álomkép, ami a várossal kapcsolatos – bármi, ami inspirálja az írót.
A pályázat szeretné elősegíteni a kulturális és tudatos részvételt a város életében, valamint irodalmi szövegekkel, illusztrációkkal színesíteni a köztereket.

Szigorú formai kikötése a projektnek, hogy a pályamű maximum 100 darab szóból állhat. Addig kell tehát tömörítenünk mesélnivalónkat, amíg nem tudunk ennek eleget tenni, mert rövidebb lehet, de hosszabb nem! A cím és az írásjelek nem számítanak külön szónak, az igekötők és a névelők viszont igen. Lényeges még, hogy a műnek eredetinek kell lennie.

A beérkezett munkákból a zsűri értékelése szerint kiállítást szervezünk az Őszi Sokadalom alatt. A pályázaton bármely korosztály részt vehet. A pályaműveket egy álnév megadásával office.kvisz@gmail.com címre várjuk. Az emailbe küldjétek el nevetek, és elérhetőségetek, melyen majd értesíteni tudunk.
Beküldési határidő: 2016. augusztus 14. 23.59

https://www.facebook.com/events/1735315683390125

Partnerek: Kézdivásárhely Önkormányzata és az Őszi Sokadalom

A pályázaton való részvétellel a jelentkezők automatikusan átruházzák a szerzői jogot a szervezőknek, hogy a műveiket azok bármilyen formában kiadják, kiállítsák, terjesszék, vagy másolják bármiféle anyagi vagy egyéb juttatás nélkül.