A Zöld Nap Egyesület tisztelettel meghívja Önt és vendégeit a Mozdulj a jó irányba című fotópályázat eredményhirdetésére és a beérkezett pályaművekből megrendezett kiállítás megnyitójára.

A héten lezárult a Zöld Nap Egyesület által meghirdetett tizedik fotópályázat, melynek célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a nagyközönség figyelmét a mozgás fontosságára. Ugyanakkor ráirányították a figyelmet a környezetbarát, multimodális közlekedésre is. A meghirdetett fotópályázatra az elmúlt két hónap során számos értékes, izgalmas, gyakorta újszerű pályamű érkezett. A pályázatra beérkezett, négy zsűri által értékelt legjobb fotók kiállítására és díjazására 2016. november 27-én 18:00-kor a kézdivásárhelyi Sportcsarnok előterében kerül sor. A vasárnapi megnyitó színvonalát Fekete Bernadett és Dombai Hanna a Bod Péter Tanítóképző diákjainak témába vágó szavalatai fogják emelni. A kiállításon a zsűri által legjobbnak ítélt képek kerülnek bemutatásra.

A 40 legjobb pályamű november 25-én elektronikusan megtekinthető lesz az alábbi linken is. A legjobb fotók készítőit névre szóló oklevéllel és díjakkal jutalmazzuk.

Támogatók: Kovászna Megye Tanácsa, Niko Kft, Erasmus + program és a városi sportiroda

Médiatámogatók: Profi Rádió, Szék-helyek.ro, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Polyp Tv, Háromszék és a Siculus Rádió

Plakátterv: Silvia Blanco Gonzalez