A Zöld Nap Egyesület partnerségben a Sportirodával és a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal október 6-án tizennegyedik alkalommal szervezte meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt. A csütörtöki eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

A Sportcsarnokba lebonyolított rendezvényre mintegy 100 személy látogatott ki, gyermekek, ifjak és felnőttek egyaránt, akiknek lehetőségük volt asztaliteniszezni, gombfocizni, szaladni, betekintést nyerhettek Tankó Sándor edzőnek köszönhetően a Tae Bo mozgásba, ugyanakkor a kisebbek kipróbálhattak különböző fajátékokat is. A színesebbnél színesebb programok záró momentumaként egy labdapattogtató bajnokságot, népiesebben pöcögtető került megszervezésre.

A több kategóriában meghirdetett dekázási verseny nyertese az ifjak kategóriában Tódor Nimród lett és a gyerekeknél pedig Bánffy Szabolcs került ki győztesnek. A nagy hagyománynak örvendő Mozgó Délután elsősorban a kézdiszéki fiatalok bevonására összpontosul, de családoknak szóló programok is színesítik. Alkalmanként a kisgyerekektől a felnőttekig minden korosztály képviselteti magát és kellemesen tölti el a két órát.

Támogató: Erasmus plusz program

Fotó: Ráduly Attila és Enrique de paz Miguel