A Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával december 28-án, csütörtök délután 15 - 17. óra között a 2023-as év hetedik Mozgó Délutánját szervezi meg a céhes városi Kicsid Gábor sportcsarnokban. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre egyaránt, amelyet a mozgás népszerűsítésén túl számos kísérő programmal igyekeznek elősegíteni.

Az érdeklődőknek lehetőségük lesz asztaliteniszezni, szaladni, amőbázni, ugrókötelezni, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal, sakkozni a Pro Pectus Egyesülettel. De kipróbálhatják a népszerű teqballt is, ami egy a labdarúgás és az asztalitenisz elemeinek kombinálásával kialakított sport. A Zöld Nap Egyesületnek köszönhetően pedig gyerekfoglalkozás lesz és megismerhetnek a jelenlévők különböző fajátékokat is. Ha még nincs programod keddre, ne gondolkozz tovább! Itt a helyed! A belépés díjtalan.

Támogató: Kézdivásárhely Önkormányzata, Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és az Európai Szolidaritási Testület

Médiatámogatók: Profi Rádió, Kezdi.info, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző: Ráduly Attila

Plakátterv: Celine Berthier