A Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával június 19-én, szerda délután 17 – 19. óra között a 2024-es év ötödik Mozgó Délutánját szervezi meg a céhes városi Kicsid Gábor sportcsarnokban. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre egyaránt, amelyet a mozgás népszerűsítésén túl számos kísérő programmal igyekeznek elősegíteni.
Az érdeklődőknek lehetőségük lesz asztaliteniszezni, szaladni, amőbázni, ugrókötelezni, sakkozni Perdi Róberttel, betekintést nyerhetnek a darts világába is, Beke István segítségével. De kipróbálhatják a népszerű teqballt is, ami egy a labdarúgás és az asztalitenisz elemeinek kombinálásával kialakított sport.
A programok záró momentumaként 18 órától kézdiszentléleki Hodor Enikő a szék jóga világába kalauzolja el a résztvevőket. A Zöld Nap Egyesületnek köszönhetően pedig gyerekfoglalkozás, origamizás lesz és megismerhetnek a jelenlévők különböző fajátékokat is. Ha még nincs programod szerdára, ne gondolkozz tovább! Itt a helyed! A belépés díjtalan.
Támogató: Kézdivásárhely Önkormányzata, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és az Európai Szolidaritási Testület
Médiatámogatók: Profi Rádió, Kezdi.info, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék
Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Celine Berthier