Munkáinkat díjazták a Budapesti Betlehemi jászol kiállításon.

Immár 5. alkalommal neveztünk be a kézműves termékeinkkel, a Magyar Kézművességért Alapítvány által megrendezett kiállításokra és munkáink mindig bekerültek. Decemberben Barsi Hajna népművész biztatására, a 25. Betlehemi Jászol kiállításra is küldtünk két székelyruhába öltöztetett babát és egy párnát amely a Szent Családot örökíti meg Jézus születésekor. Mindhárom alkotás bekerült a kiállítás anyagába, és díjazta a zsűri. A díj: Oklevél, 20000 forint, egy plakett és sok-sok iparművészeti album volt. A "Betlehemi Képeskönyv 2018"-as kiállítás albumának borítólapjára került a Szent Családot ábrázoló párnánk!

http://kezdi.info/documents/kezdi_info_document_4473.jpg



http://kezdi.info/documents/kezdi_info_document_4474.jpg




A párnát Sylveszter Ibolya készítette az egyesület asszonyainak apró segítségével és a babák ruhájának varrásnál is Ő vezette a munkálatokat. Besegítettek Bekk Éva, Biszak Enikő, Rákosi Judit, Vargyasi Lia, Fülöp Magdolna, Jakabos Aranka és Simon Emese. A kiállítás hivatalos megnyitója előtt 5-en közülünk megtekinthették a Duna Palotában kiállított gyönyörű munkákat.

http://kezdi.info/documents/kezdi_info_document_4475.jpg



http://kezdi.info/documents/kezdi_info_document_4476.jpg



Az elszállítást Zsurzsa-Simon Evelyn-Boglárka bonyolította le és a budapesti szervezést Trombitásné Dévai Éva tiszteletbeli tagunk vállalta el. Köszönetet mondunk Mindenkinek aki hozzájárult a sikeres lebonyolításhoz és gratulálunk az asszonyoknak akik munkájuk által elismerést kaptak és így a 25. Betlehemi Jászol Kiállítás díjazottjai lehettünk!