Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Munkálatok az Achim András-Dózsa György-Benedek Elek utcákban

Munkálatok az Achim András-Dózsa György-Benedek Elek utcákban - Elkészült a Vásárhelyi Péter utca kövezése, és a Csigaút is járható a gyalulásnak köszönhetően. Az elkövetkező hetekben sorra kerül az Achim András-Dózsa György-Benedek Elek utcák határolta tömbháznegyed területrendezése, beleértve az esővíz-csatornázást, alapozást, aszfaltozást és a közvilágítás korszerűsítését.

A megyei tanács által meghirdetett, Kovászna megyei vidéki kultúrotthonok tatarozását célzó projekt keretében az oroszfalvi, szászfalusi és sárfalvi művelődési házakban zajlik ablakcsere, valamint kerítés- és mosdóépítés. Ennek október vége a kifutási ideje.

Elkészült a Vásárhelyi Péter utca kövezése, és a Csigaút is járható a gyalulásnak köszönhetően. Az elkövetkező hetekben sorra kerül az Achim András-Dózsa György-Benedek Elek utcák határolta tömbháznegyed területrendezése, beleértve az esővíz-csatornázást, alapozást, aszfaltozást és a közvilágítás korszerűsítését. A megyei tanács által meghirdetett, Kovászna megyei vidéki kultúrotthonok tatarozását célzó projekt keretében az oroszfalvi, szászfalusi és sárfalvi művelődési házakban zajlik ablakcsere, valamint kerítés- és mosdóépítés. Ennek október vége a kifutási ideje.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!