Jazz Café - Jazz Café

Jazz Café

» Music & Wine nights - Borudvar

Music & Wine nights -  Borudvar - A Borudvar szokás szerint minőségi nedűkkel kecsegtet: Magyarország két vezető borvidéke, Villány és Eger képviselteti magát az idei kínálatban. Vincze Béla, Kalló Imre, valamint a Villyan pincészet borait kóstolhatják majd a szőlődűnék szerelmesei.
Ezen kívül minden este minőségi szórakozásra lesz lehetőség a borkóstolók mellett: a Szürkeverebek Jazzbandája (csütörtök, 21 óra), a Fernet Happy Blues Company (péntek, 19 óra), a Perkõ Néptáncegyüttes és Ábri Béla (szombat, 22 óra), valamint a Heveder zenekar (vasárnap, 20 óra) szolgáltatják majd a talpalávalót a Jazz Café udvarán.

A Borudvar szokás szerint minőségi nedűkkel kecsegtet: Magyarország két vezető borvidéke, Villány és Eger képviselteti magát az idei kínálatban. Vincze Béla, Kalló Imre, valamint a Villyan pincészet borait kóstolhatják majd a szőlődűnék szerelmesei. Ezen kívül minden este minőségi szórakozásra lesz lehetőség a borkóstolók mellett: a Szürkeverebek Jazzbandája (csütörtök, 21 óra), a Fernet Happy Blues Company (péntek, 19 óra), a Perkõ Néptáncegyüttes és Ábri Béla (szombat, 22 óra), valamint a Heveder zenekar (vasárnap, 20 óra) szolgáltatják majd a talpalávalót a Jazz Café udvarán.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!