Incze László Céhtörténeti Múzeum - Incze László Céhtörténeti Múzeum

Incze László Céhtörténeti Múzeum

» Múzeumpedagógiai foglalkozás az Incze László Céhtörténeti Múzeumban

Múzeumpedagógiai foglalkozás az Incze László Céhtörténeti Múzeumban - A Gesta Hungarorum kiállítás ideje alatt február 8, 15 és 22-én 10-13 óra között múzeumpedagógiai foglalkozás lesz az Incze László Céhtörténeti Múzeumban. A foglalkozásokon a kiállított művek megtekintése után a magyar mondavilággal ismerkedhetnek a gyerekek, majd saját iniciálét készíthetnek, színezhetnek. Egy foglalkozás ára 5 lej gyerekenként.Előzetes időpont egyeztetés esetén iskolai csoportok, osztályok is jelentkezhetnek, a foglalkozás időtartama 90 perc, ára 50 lej/csoport.Kapcsolattartó személy: Dimény Erika muzeológus, múzeumpedagógus. tel.: 0751-248277

A Gesta Hungarorum kiállítás ideje alatt február 8, 15 és 22-én 10-13 óra között múzeumpedagógiai foglalkozás lesz az Incze László Céhtörténeti Múzeumban. A foglalkozásokon a kiállított művek megtekintése után a magyar mondavilággal ismerkedhetnek a gyerekek, majd saját iniciálét készíthetnek, színezhetnek. Egy foglalkozás ára 5 lej gyerekenként.

Előzetes időpont egyeztetés esetén iskolai csoportok, osztályok is jelentkezhetnek, a foglalkozás időtartama 90 perc, ára 50 lej/csoport.

Kapcsolattartó személy: Dimény Erika muzeológus, múzeumpedagógus. tel.: 0751-248277

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!