Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Mystery Train akció-vígjáték a Filmklubban

Mystery Train akció-vígjáték a Filmklubban - 'Március10.én 19.órától a Filmklubban, a 'Mystery Train' című,  1989.es színes, amerikai-japán akció-vígjáték, kerülvászonra113percben, Jim Jarmusch rendezésében.  Egyetlen nap játszódik a történet Elvis Presley szülővárosában, Memphisben. Különös figurák szállnak meg a lepukkant szállodában. Egy japán párocska, Jun és Mitsuko a világhírű énekes nyomát kutatja. Luisa, a fiatal olasz özvegyasszony, aki a halott férje hazaszállítását intézi, szellemet lát. Egy amerikai lány szakít az angol barátjával, mire az randalírozni kezd a haverjaival. A rendezőt az emberek közötti kapcsola tizgatja. Bár a sors összehozza a szereplőket, nem alakul ki köztük semmilyen kapcsolat.

'Március10.én 19.órától a Filmklubban, a "Mystery Train" című,  1989.es színes, amerikai-japán akció-vígjáték, kerülvászonra113percben, Jim Jarmusch rendezésében.  

Egyetlen nap játszódik a történet Elvis Presley szülővárosában, Memphisben. Különös figurák szállnak meg a lepukkant szállodában. Egy japán párocska, Jun és Mitsuko a világhírű énekes nyomát kutatja. Luisa, a fiatal olasz özvegyasszony, aki a halott férje hazaszállítását intézi, szellemet lát. Egy amerikai lány szakít az angol barátjával, mire az randalírozni kezd a haverjaival. A rendezőt az emberek közötti kapcsola tizgatja. Bár a sors összehozza a szereplőket, nem alakul ki köztük semmilyen kapcsolat.



Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!