Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Nagy örömmel fogadták a magyar információs táblákat!

Nagy örömmel fogadták a magyar információs táblákat! - A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom kézdivásárhelyi szervezete decemberben felkereste a kézdivásárhelyi cégeket és intézményeket, felhívván a vezetők figyelmét a kétnyelvű táblák hiányára, és a magyar nyelvhasználat fontosságára tudván azt, hogy a vásárlók több mint kilencven százaléka magyar ajkú.Érdeklődésünkre többen is arra hivatkoztak, hogy bármennyire is igyekeztek, eddig nem lehetett hozzáférni a kétnyelvű tájékoztatókhoz. A HVIM örömmel vette tudomásul, hogy van igény a magyar feliratokra, és neki is látott a kétnyelvű táblák ajándékozásához (mint például: Dohányozni tilos, Fogyasztóvédelmi információk, Vészhelyzetben hívja a 112-őt, Férfi- Női WC, Be- és Kijárat, Dohányzásra kijelölt hely, Belépni tilos, stb.).Kézdivásárhely intézményei és a cégek nagy része immár fel is szerelkeztek az igényeknek megfelelő információs táblákkal. A felmérés folytatódik, immár több mint 500 információs tábla kihelyezése történt meg a kézdivásárhelyi intézményekben és a kereskedelmi egységekben.Aki esetleg kimaradt és szeretne még igényelni kétnyelvű táblákat, a következő elérhetőségeken megteheti: szocs_csongor@yahoo.com címen, vagy a 0742-807137-es telefonszámon.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom kézdivásárhelyi szervezete decemberben felkereste a kézdivásárhelyi cégeket és intézményeket, felhívván a vezetők figyelmét a kétnyelvű táblák hiányára, és a magyar nyelvhasználat fontosságára tudván azt, hogy a vásárlók több mint kilencven százaléka magyar ajkú.



Érdeklődésünkre többen is arra hivatkoztak, hogy bármennyire is igyekeztek, eddig nem lehetett hozzáférni a kétnyelvű tájékoztatókhoz. A HVIM örömmel vette tudomásul, hogy van igény a magyar feliratokra, és neki is látott a kétnyelvű táblák ajándékozásához (mint például: Dohányozni tilos, Fogyasztóvédelmi információk, Vészhelyzetben hívja a 112-őt, Férfi- Női WC, Be- és Kijárat, Dohányzásra kijelölt hely, Belépni tilos, stb.).



Kézdivásárhely intézményei és a cégek nagy része immár fel is szerelkeztek az igényeknek megfelelő információs táblákkal. A felmérés folytatódik, immár több mint 500 információs tábla kihelyezése történt meg a kézdivásárhelyi intézményekben és a kereskedelmi egységekben.



Aki esetleg kimaradt és szeretne még igényelni kétnyelvű táblákat, a következő elérhetőségeken megteheti: szocs_csongor@yahoo.com címen, vagy a 0742-807137-es telefonszámon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!