Zöld Nap Egyesület

» Nagyborosnyón vetélkedőt tartottak a gyerekeknek

Nagyborosnyón vetélkedőt tartottak a gyerekeknek - A nagyborosnyói Bartha Károly Gimnáziumba február 27-én bonyolította le a Zöld Nap Egyesület a rendezvényt. A zsűri összetétele: Ilyés Levente, Nagy Ilona Kamélia pedagógusok és Derzsi Katalin voltak. A szervezők ezúton is köszönik a segítségüket. Döntésük értelmében a vetélkedőt a 'Fehérló fiai' nevű csapat (Györbiró Kinga, Ferencz György, Polgár Zoltán) nyerte, így ők jutottak a március 29-én megrendezendő baróti elődöntőbe.Az eseményen készült fotók megtekinthetők az egyesület facebook oldalán.Az Adj, király, katonát! rendezvény a családcentrikus életfelfogást, valamint a gyermek családban, illetve társadalomban elfoglalt helyének tudatosítását, az aktív részvétel szükségességét kívánja erősíteni, egyszersmind életrevalóságra is nevelni a fiatalokat. Elsőként minden csapat nevet adott, himnuszt írt, illetve címert készített magának. Így születettek többek között a Hunok családja, az Akkánok, a Hunok, vagy az Attila elnevezések. A bemutatkozás után indulhatott a verseny. A versenyre jelentkező 27 diák két hónapja kapta meg az AKK szöveggyűjteményt, amelyben különböző meséket, mondákat, korábbi nyertes diákok írásait olvashatták.A díjazottak külön oklevelet és díjakat kaptak.Szerző: Ráduly AttilaFotó: Derzsi Eszter

A nagyborosnyói Bartha Károly Gimnáziumba február 27-én bonyolította le a Zöld Nap Egyesület a rendezvényt. A zsűri összetétele: Ilyés Levente, Nagy Ilona Kamélia pedagógusok és Derzsi Katalin voltak. A szervezők ezúton is köszönik a segítségüket. Döntésük értelmében a vetélkedőt a "Fehérló fiai" nevű csapat (Györbiró Kinga, Ferencz György, Polgár Zoltán) nyerte, így ők jutottak a március 29-én megrendezendő baróti elődöntőbe.

Az eseményen készült fotók megtekinthetők az egyesület facebook oldalán.

Az Adj, király, katonát! rendezvény a családcentrikus életfelfogást, valamint a gyermek családban, illetve társadalomban elfoglalt helyének tudatosítását, az aktív részvétel szükségességét kívánja erősíteni, egyszersmind életrevalóságra is nevelni a fiatalokat. Elsőként minden csapat nevet adott, himnuszt írt, illetve címert készített magának. Így születettek többek között a Hunok családja, az Akkánok, a Hunok, vagy az Attila elnevezések. A bemutatkozás után indulhatott a verseny. A versenyre jelentkező 27 diák két hónapja kapta meg az AKK szöveggyűjteményt, amelyben különböző meséket, mondákat, korábbi nyertes diákok írásait olvashatták.
A díjazottak külön oklevelet és díjakat kaptak.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Derzsi Eszter

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!