Zöld Nap Egyesület

» Ne dobd el, hasznosítsd újra: Chips-es tasak

Ne dobd el, hasznosítsd újra: Chips-es tasak - A fémesen fénylő csomagolás metalizált (fémgőzölt) fólia. Ezek vékony fémréteggel vannak ellátva. Mivel több anyagból készül az újrahasznosítása nem megoldott. Ezért mi javasolunk egy pár ötletet annak érdekében, hogy a chips-es zacskók ne a szemétben végezzék hanem váljanak hasznos tárgyakká.A képek megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.Hozzávalók:Chips tasakLánc, fülbevaló akasztó, kapcsoló elemekCsipőfogó, laposfogóTűOllóSütőtálcaSütőpapírAz üres chipses tasakokat kilapítjuk és egy sütőpapírral kibélelt sütőbe tesszük pár percre. Mikor megfelelően összezsugorodott kivesszük és hűlni hagyjuk.Miután kihűltek tetszés szerinti formákra vágjuk egy olló segítségével és összeállítjuk az ékszereket a képeken látható módon.Fotó: Ráduly Attila

A fémesen fénylő csomagolás metalizált (fémgőzölt) fólia. Ezek vékony fémréteggel vannak ellátva. Mivel több anyagból készül az újrahasznosítása nem megoldott. Ezért mi javasolunk egy pár ötletet annak érdekében, hogy a chips-es zacskók ne a szemétben végezzék hanem váljanak hasznos tárgyakká.
A képek megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

Hozzávalók:
Chips tasak
Lánc, fülbevaló akasztó, kapcsoló elemek
Csipőfogó, laposfogó
Olló
Sütőtálca
Sütőpapír

Az üres chipses tasakokat kilapítjuk és egy sütőpapírral kibélelt sütőbe tesszük pár percre. Mikor megfelelően összezsugorodott kivesszük és hűlni hagyjuk.
Miután kihűltek tetszés szerinti formákra vágjuk egy olló segítségével és összeállítjuk az ékszereket a képeken látható módon.

Fotó: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!