Zöld Nap Egyesület

» Ne dobd el, hasznosítsd újra: Fonott kosár

Ne dobd el, hasznosítsd újra: Fonott kosár - A Zöld Nap Egyesület a -Ne dobd el, hasznosítsd újra- sorozatában bemutatja, hogy újságpapírból hogyan készíthetünk fonott kosarat egy kis türelemmel és kézügyességgel fûszerezve.A képek megtekinthetõek az egyesület Facebook oldalán.Az emberek egyre inkább elõtérbe helyezik a természetes anyagból készült termékeket. A környezettudatos vásárló nem kér mûanyag szatyrot. Ugyanakkor hosszútávon gazdaságosabb egy fonott kosarat használni, mint mindig zacskókat vásárolni. A fonott kosár egyik legnagyobb elõnye, hogy nem törik össze benne az áru, nem nyomódik, szellõzik és nem szennyezzük vele a környezetünket.Kellékek:- hurkapálca;- olló, vonalzó;- papírragasztó;- újságpapírok, színes magazinok, vagy ami épp rendelkezésre áll;- ruhacsipeszek;- kartonpapír;- 2db A4-es színes papír (a szín tetszés szerint választva)Készítette: Hodor Enikõ

A Zöld Nap Egyesület a -Ne dobd el, hasznosítsd újra- sorozatában bemutatja, hogy újságpapírból hogyan készíthetünk fonott kosarat egy kis türelemmel és kézügyességgel fûszerezve.

A képek megtekinthetõek az egyesület Facebook oldalán.

Az emberek egyre inkább elõtérbe helyezik a természetes anyagból készült termékeket. A környezettudatos vásárló nem kér mûanyag szatyrot. Ugyanakkor hosszútávon gazdaságosabb egy fonott kosarat használni, mint mindig zacskókat vásárolni. A fonott kosár egyik legnagyobb elõnye, hogy nem törik össze benne az áru, nem nyomódik, szellõzik és nem szennyezzük vele a környezetünket.

Kellékek:
- hurkapálca;
- olló, vonalzó;
- papírragasztó;
- újságpapírok, színes magazinok, vagy ami épp rendelkezésre áll;
- ruhacsipeszek;
- kartonpapír;
- 2db A4-es színes papír (a szín tetszés szerint választva)

Készítette: Hodor Enikõ

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!