Zöld Nap Egyesület

» Ne pazarolj, élj többet - öko-karácsonyt szerveztek

Ne pazarolj, élj többet - öko-karácsonyt szerveztek - Közelednek az Ünnepek. Az utóbbi időben ezt a kijelentést egyre többen kapcsolják a hihetetlen mértékű fogyasztáshoz és pazarláshoz. Szerencsére rengeteg módja van annak, hogy az Ünnepek alatt is környezettudatosak legyünk. December 7-8 között a céhes városban a Zöld Nap Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg a Zöld Karácsony elnevezésű rendezvényüket, az idén a Ne pazarolj, élj többet mottóval a Háromszéki Közösségi Alapítvány támogatásával.A rendezvényen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.A szombati és a vasárnapi program olyan gyerekek számára szólt, akik szeretnek kézműves tevékenységen részt venni. A rendezvény célja volt az is, hogy a résztvevők megismerjék a zöld karácsony megvalósítása nem csupán a környezetünk védelmét biztosítja, de ez a legsikkesebb mód a karácsonyi ünnepek leforgatásához!A szülőkre is gondoltak a zöldek, nekik szólt szombat délután 17 órától szervezett vetített-képes előadás, melyben a fogyasztói társadalom visszafordíthatatlan kártékony hatásait mutatta be Bandi Zsolt környezetmérnök.A szervezők köszönik a Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Fiatalok Lendületben program támogatását.Partner: kézdivásárhelyi SportirodaFotó: Sebestyén Henrietta és Gema Puerma Castillo

Közelednek az Ünnepek. Az utóbbi időben ezt a kijelentést egyre többen kapcsolják a hihetetlen mértékű fogyasztáshoz és pazarláshoz. Szerencsére rengeteg módja van annak, hogy az Ünnepek alatt is környezettudatosak legyünk. December 7-8 között a céhes városban a Zöld Nap Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg a Zöld Karácsony elnevezésű rendezvényüket, az idén a Ne pazarolj, élj többet mottóval a Háromszéki Közösségi Alapítvány támogatásával.

A rendezvényen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A szombati és a vasárnapi program olyan gyerekek számára szólt, akik szeretnek kézműves tevékenységen részt venni. A rendezvény célja volt az is, hogy a résztvevők megismerjék a zöld karácsony megvalósítása nem csupán a környezetünk védelmét biztosítja, de ez a legsikkesebb mód a karácsonyi ünnepek leforgatásához!

A szülőkre is gondoltak a zöldek, nekik szólt szombat délután 17 órától szervezett vetített-képes előadás, melyben a fogyasztói társadalom visszafordíthatatlan kártékony hatásait mutatta be Bandi Zsolt környezetmérnök.

A szervezők köszönik a Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Fiatalok Lendületben program támogatását.
Partner: kézdivásárhelyi Sportiroda

Fotó: Sebestyén Henrietta és Gema Puerma Castillo

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!