Zöld Nap Egyesület

» Ne pazarolj, élj többet

Ne pazarolj, élj többet - December 7 és 8 között 11 órától a Zöld Nap Egyesület harmadik alkalommal szervezi meg a Zöld Karácsony rendezvényt, az idén a Ne pazarolj, élj többet mottóval.A rendezvény célja, hogy a résztvevők megismerjék a zöld karácsony megvalósítása nem csupán a környezetünk védelmét biztosítja, de ez a legsikkesebb mód a karácsonyi ünnepek leforgatásához!Gyakran bele se gondolunk már abba, hogy a lejátszóban található CD/DVD, vagy a postaládánkba talált szórólap, a kinyomtatott dokumentumból karácsonyi díszek is készíthetőek? Persze, csak akkor, ha ezeket elhozzák a szombaton vagy vasárnap megszervezésre kerülő zöld karácsony akciónkra. Szombaton 17 órától Bandi Zsolt környezetmérnök vetített képes bemutatót tart az öko-karácsonyról.A rendezvény olyan óvodás illetve elemi iskolás gyerekek számára szól, akik szeretnek ilyen tevékenységen részt venni. Minél többen tartunk természetbarát öko-karácsonyt, annál szebb és kíméltebb marad a környezetünk. A részvétel díjtalan.Helyszín a szervezet székhelye: Sportmotel társalgója.A helyek száma korlátozott, ezért előzetes regisztráció szükséges. Regisztráció a 0766-611066-os telefonszámon, illetve a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen lehetséges.Szeretettel várunk minden érdeklődőt!Partner: kézdivásárhelyi SportirodaTámogató: Háromszéki Közösségi Alapítvány, Közösségi Kártya és a Fiatalok Lendületben programMédiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, HáromszékSzerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Györgyjakab Boróka 

December 7 és 8 között 11 órától a Zöld Nap Egyesület harmadik alkalommal szervezi meg a Zöld Karácsony rendezvényt, az idén a Ne pazarolj, élj többet mottóval.

A rendezvény célja, hogy a résztvevők megismerjék a zöld karácsony megvalósítása nem csupán a környezetünk védelmét biztosítja, de ez a legsikkesebb mód a karácsonyi ünnepek leforgatásához!
Gyakran bele se gondolunk már abba, hogy a lejátszóban található CD/DVD, vagy a postaládánkba talált szórólap, a kinyomtatott dokumentumból karácsonyi díszek is készíthetőek? Persze, csak akkor, ha ezeket elhozzák a szombaton vagy vasárnap megszervezésre kerülő zöld karácsony akciónkra. Szombaton 17 órától Bandi Zsolt környezetmérnök vetített képes bemutatót tart az öko-karácsonyról.

A rendezvény olyan óvodás illetve elemi iskolás gyerekek számára szól, akik szeretnek ilyen tevékenységen részt venni. Minél többen tartunk természetbarát öko-karácsonyt, annál szebb és kíméltebb marad a környezetünk. A részvétel díjtalan.
Helyszín a szervezet székhelye: Sportmotel társalgója.

A helyek száma korlátozott, ezért előzetes regisztráció szükséges. Regisztráció a 0766-611066-os telefonszámon, illetve a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen lehetséges.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Partner: kézdivásárhelyi Sportiroda
Támogató: Háromszéki Közösségi Alapítvány, Közösségi Kártya és a Fiatalok Lendületben program
Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Györgyjakab Boróka 

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!