A Zöld Nap Egyesület vezetőségének tagjai az ország egyik legjobb környezetvédelmi projekt díját vihették haza azon a nagyszabású fiatal civil társadalmi gálán, melyet 2014 november 21 és 22-e között szerveztek meg a kovásznai Clermont hotelben.

A gálán készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület facebook oldalán!

Az első civil gálát Cătălin Lazăr a Kovászna megyei sport és ifjúsági igazgatóság referense kezdeményezésére az Ifjúsági és Sport Minisztérium, a Tanügy minisztérium, a Kovászna Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság valamint Kovászna Megye Tanácsa szervezte.
Ország szinten több mint 120 projekt érkezett be és a 18 tagot számláló zsűri többek közt a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület Nemere Útja Zöldútvonalára épülő idén kivitelezett programjait tartotta az egyik legjobb, leginnovatívabb projektnek. Csibi Magor zsűri tag beszédében kiemelte, hogy a Zöld Nap Egyesület projektje mélyen elragadta tetszését és nagyra értékeli az egyesület által kivitelezett projektet.
A gálaműsor keretében azokat a fiatalokat, illetve azok szervezeteit tüntették ki különböző kategóriákban akik önkéntes munkát végeztek, vagy a köz érdekében kiviteleztek projekteket a 2014-es esztendőben.
Az egyesület ezúton szeretné megköszönni mindazon önkéntesnek aki bármivel is hozzájárult a projektjeink kivitelezéséhez, hiszen nélkülük lehetetlenné válna ezek megvalósítása.

Szerző: Derzsi Katalin
Fotó: Ráduly Attila