Zöld Nap Egyesület

» Nemere Útja és Zöld Nap bemutató VI-ik HEKE táborba

Nemere Útja és Zöld Nap bemutató VI-ik HEKE táborba - A Erdélyi Kárpát Egyesület Háromszéki Osztálya május 23-25 között hatodik alkalommal szervezett megyei tábort. A három napos rendezvényen számos vonzó programmal várták a természetbarátokat.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook adatlapján tekinthetőek meg.A rendezvény helyszíneként ezúttal a katrosai EVITA tábort választották. Szombaton az estebédet követően Ráduly Attila a Zöld Nap Egyesület elnöke tartott egy vetített képes előadást. A természetjárók megismerkedhettek a kézdivásárhelyi egyesület tevékenységeivel, a Nemere Útjával bemutatva a tavaly elkészült útvonalat ismertető dokumentumfilmet is.A Zöld Nap Egyesület csapata Kiss András István (szervezési HEKE alelnök) meghívásának tettek eleget. Ezutón is köszönik a lehetőséget és a szívélyes fogadtatást!Fotó: Derzsi Eszter

A Erdélyi Kárpát Egyesület Háromszéki Osztálya május 23-25 között hatodik alkalommal szervezett megyei tábort. A három napos rendezvényen számos vonzó programmal várták a természetbarátokat.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook adatlapján tekinthetőek meg.

A rendezvény helyszíneként ezúttal a katrosai EVITA tábort választották. Szombaton az estebédet követően Ráduly Attila a Zöld Nap Egyesület elnöke tartott egy vetített képes előadást. A természetjárók megismerkedhettek a kézdivásárhelyi egyesület tevékenységeivel, a Nemere Útjával bemutatva a tavaly elkészült útvonalat ismertető dokumentumfilmet is.
A Zöld Nap Egyesület csapata Kiss András István (szervezési HEKE alelnök) meghívásának tettek eleget. Ezutón is köszönik a lehetőséget és a szívélyes fogadtatást!

Fotó: Derzsi Eszter

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!