Szombaton zajlott a Kicsid Gábor Sportcsarnokban az U16-os OB közép döntőjének második fordulója. Az NMSK lányai hazai palyan a szebeni CSU csapatát fogadta. Lányaink elég nehezen lendültek játékba, az első negyed elején könnyedén kihagytak egy pár ziccert, ezt kihasználta a vendégcsapat és rövid időn belül 8 pontos előnyre tett szert. Ezek után lassan rendezte sorait Farkas Alpár, belelendült a hazai csapat és elkezdett felzárkózni, ám nem ment ez egyszerűen, hiszen a vendégek rendkívülien pontosan dobogatták a távoli 3 pontos dobásaikat, így "vért kellett" izzadniuk a hazaiaknak ahhoz hogy a negyedik negyed felénél, ki tudjanak egyenlíteni , majd egy izgalmas véghajrával behúzni a mérkőzést.

A következő fordulóban az NMSK a bukaresti 4 számú Sportiskola otthonába utazik ahol csoport rangadót játszik a mindmáig veretlen fővárosiak ellen.

NMSK - Szeben-i CSU 52-51

NMSK: Kozmán Kriszta 20p, Bara Németh Beáta 13p, Tuchilus Kriszta 9p, Lénárt Andrea 4p, Nagy Júlia 3p, Bandi Fruzsina 2p, Marthi Kriszta 1p, Oláh Zsanett, Pászka Melinda, Ardelean Rebeka, Demkó Hanna, Menyhárt Zsanett, Bács Judit.Edző farkas Alpar