Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Női kosárlabda - Székely Válogatott

Női kosárlabda - Székely Válogatott - Összeállt a női Székely Kosárlabda Válogatott névsora, amely az Őszi Sokadalom alkalmából rendezendő gálamérkőzésen a Pécsi VSK ellenfele lesz. A szervezők egy bővített keretet állítottak össze és több mint 20 játékos szerepel a névsoron. A napokban várják a visszajelzéseket a játékosoktól és azután lehet majd megtudni, hogy kire is lehet majd számítani augusztus 27.-én.A Székely Válogatott edzői ezen a mérkőzésen Váncsa Kató (Sepsiszentgyörgy), Vass Imre (Udvarhely) és Ferencz Szabolcs (Kézdivásárhely) lesznek.A meghívott játékosok névsora (zárójelben a klub, ahonnan a játékosok játszottak az elmúlt szezonban) 1. Kelemen Kincső (Bball 6 Sepsiszentgyörgy)2. Kokovay Melánia (Bball 6 Sepsiszentgyörgy)3. Dézsi Katalin  (Bball6 Sepsiszentgyörgy)4. Gergely Noémi (Bball6 Sepsiszentgyörgy) 5. Bocskay Orsolya (Kolozsvár-i U)6. Szőcs Emőke (Kolozsvár-i U)7. Lovász Izabella (MC Sport Kolozsvár)8. Karsai Anett (Régen-i ISK)9. Dénes Réka (BC Siriu Marosvásárhely)10. Buzogány Zsuzsa (BC Sirius Marosvásárhely)11. Huszár Katalin (BC Sirius Marosvásárhely)12. Sinka Andrea (Sepsi SIC Sepsiszentgyörgy)13. Demeter Hanna (Peac Pécs)14. Demeter Nóra (Ratgeber Akadémia Pécs)15. Domokos Réka (PVSK Pécs)16. Lénárt Paula (PVSK Pécs)17. Debreczi Iringó (KSE Kézdivásárhely)18. Kászoni Boglárka (KSE Kézdivásárhely)19. Szőcs Janka (Vendor Udvarhely)20. Bencze Boglárka (Vendor Udvarhely)21. Szabó Bernadett (Sepsi ISK)22. Csulak Noémi (Sepsi ISK)

Összeállt a női Székely Kosárlabda Válogatott névsora, amely az Őszi Sokadalom alkalmából rendezendő gálamérkőzésen a Pécsi VSK ellenfele lesz. A szervezők egy bővített keretet állítottak össze és több mint 20 játékos szerepel a névsoron. A napokban várják a visszajelzéseket a játékosoktól és azután lehet majd megtudni, hogy kire is lehet majd számítani augusztus 27.-én.

A Székely Válogatott edzői ezen a mérkőzésen Váncsa Kató (Sepsiszentgyörgy), Vass Imre (Udvarhely) és Ferencz Szabolcs (Kézdivásárhely) lesznek.

A meghívott játékosok névsora (zárójelben a klub, ahonnan a játékosok játszottak az elmúlt szezonban) 
1. Kelemen Kincső (Bball 6 Sepsiszentgyörgy)
2. Kokovay Melánia (Bball 6 Sepsiszentgyörgy)
3. Dézsi Katalin  (Bball6 Sepsiszentgyörgy)
4. Gergely Noémi (Bball6 Sepsiszentgyörgy) 
5. Bocskay Orsolya (Kolozsvár-i U)
6. Szőcs Emőke (Kolozsvár-i U)
7. Lovász Izabella (MC Sport Kolozsvár)
8. Karsai Anett (Régen-i ISK)
9. Dénes Réka (BC Siriu Marosvásárhely)
10. Buzogány Zsuzsa (BC Sirius Marosvásárhely)
11. Huszár Katalin (BC Sirius Marosvásárhely)
12. Sinka Andrea (Sepsi SIC Sepsiszentgyörgy)
13. Demeter Hanna (Peac Pécs)
14. Demeter Nóra (Ratgeber Akadémia Pécs)
15. Domokos Réka (PVSK Pécs)
16. Lénárt Paula (PVSK Pécs)
17. Debreczi Iringó (KSE Kézdivásárhely)
18. Kászoni Boglárka (KSE Kézdivásárhely)
19. Szőcs Janka (Vendor Udvarhely)
20. Bencze Boglárka (Vendor Udvarhely)
21. Szabó Bernadett (Sepsi ISK)
22. Csulak Noémi (Sepsi ISK)

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!