Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Női kosárlabda U20-as Európa Bajnokság - Albena

Női kosárlabda U20-as Európa Bajnokság - Albena - Belgium győzelmével ért véget a Bulgáriában zajló B csoportos EB.A Román válogatott a jelenleg Pécsen játszó kézdivásárhelyi Demeter Hannával a keretben az elvártnál gyengébben szerepelt és a kilencedik (utolsó) helyen végzett, elveszítve mind a nyolc mérkőzését. Az eredmény egyébként hűen tükrözi, hogy az utánpótlás névelélésre mekkora hangsúlyt fektetnek Romániában.Demeter Hanna hét mérkőzésen szerepelt és átlag 22 percet játszott. 2,9 pontot dobott és 3,9 lépattanót szerzett a válogatottnak.Táblázat:1. Belgium2. Csehország3. Lettország4. Portugália5. Bulgária6. Izrael7. Makedónia8. Nagy Britannia9. RomániaA A csoportba az első három helyezett jutott fel.

Belgium győzelmével ért véget a Bulgáriában zajló B csoportos EB.

A Román válogatott a jelenleg Pécsen játszó kézdivásárhelyi Demeter Hannával a keretben az elvártnál gyengébben szerepelt és a kilencedik (utolsó) helyen végzett, elveszítve mind a nyolc mérkőzését. Az eredmény egyébként hűen tükrözi, hogy az utánpótlás névelélésre mekkora hangsúlyt fektetnek Romániában.

Demeter Hanna hét mérkőzésen szerepelt és átlag 22 percet játszott. 2,9 pontot dobott és 3,9 lépattanót szerzett a válogatottnak.

Táblázat:
1. Belgium
2. Csehország
3. Lettország
4. Portugália
5. Bulgária
6. Izrael
7. Makedónia
8. Nagy Britannia
9. Románia

A A csoportba az első három helyezett jutott fel.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!