Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Női U18-as kosárlabda Európa Bajnokság

Női U18-as kosárlabda Európa Bajnokság - Nem sikerült meglepetést okozni a Román U18-as női válogatottnak a Bukarestben zajló A osztályos EB-én. A válogatott az alapszakaszban elvesztette mindhárom mérkőzését.Eredmények:Oroszország - Románia 80-38Görögország - Románia 69-52Törökország - Románia 83-62Mindezek után Románia a csoportban a negyedik helyen végzett és a továbbiakban a 13-16-ik helyekért fog küzdeni Csehország, Lengyelország és Belgium ellen. Az első mérkőzés hétfőn 13:30-kor lesz Csehország ellen. Ebben a fázisban a kiesés elkerülése lesz a tét, hiszen a négy csapatból három a jövő évtől a B osztályba kerül.Az első három mérkőzésen a KSE-től a válogatottban játszó Demeter Hanna a három mérkőzésen átlag 18 percet játszott 6,3 lépattanót szerzett és összesen 6 pontot szerzett. Domokos Réka átlag 11,3 percet játszott 1,3 lépattanót szedett és 3 pontot szerzett.

Nem sikerült meglepetést okozni a Román U18-as női válogatottnak a Bukarestben zajló A osztályos EB-én. A válogatott az alapszakaszban elvesztette mindhárom mérkőzését.

Eredmények:
Oroszország - Románia 80-38
Görögország - Románia 69-52
Törökország - Románia 83-62

Mindezek után Románia a csoportban a negyedik helyen végzett és a továbbiakban a 13-16-ik helyekért fog küzdeni Csehország, Lengyelország és Belgium ellen.

Az első mérkőzés hétfőn 13:30-kor lesz Csehország ellen. Ebben a fázisban a kiesés elkerülése lesz a tét, hiszen a négy csapatból három a jövő évtől a B osztályba kerül.
Az első három mérkőzésen a KSE-től a válogatottban játszó Demeter Hanna a három mérkőzésen átlag 18 percet játszott 6,3 lépattanót szerzett és összesen 6 pontot szerzett. Domokos Réka átlag 11,3 percet játszott 1,3 lépattanót szedett és 3 pontot szerzett.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!