Nosztalgia mérkőzés a Sportcsarnokban

KSE 2012 - KSE U16 84-55 (20-8;18-17;12-18;34-17)

KSE 2012: Csáki Barbara, Koncz Enikő, Luka Zsuzsa, Jakab Ágnes (Nova Vita Marosvásárhely), Demeter Nóra (Ratgeber Akadémia Pécs), Demeter Hanna (Arad-i ICIM), Lénárt Paula (Atomerőmű Szekszárd), Domokos Réka (Pinkk 424 Pécs), Debreczi Iringó (Sepsi Sic), Kászoni Boglárka (Sepsi Sic)

KSE U16: Voloncs Orsolya, Biszak Boglárka, Bartok Rita , Csurulya Helga, Kovács Renáta, Mátyus Anita, Istók Anita, Tollvaj Beáta, Incze Henrietta, Ferencz Beata, Fejer Anett, Bimbo Eszter, Blaga Enikő, Rendy Hanna. Edző: Ferencz Szabolcs.

Közel 100 néző volt kíváncsi a KSE 2012-ben A ligába feljutott csapata és az aktuális U16-os csapata között immár hagyománnyá vált karácsonyi gálamérkőzésen.

Demeter Hanna és Lenért Paula személyében két ujjonc felnőtt Román Válogatott játékost is láthattak a Sportcsarnokba kilátogatók a parkettán.
A mérkőzés a rutinosabb "légiós lányok" rohamos akcióival kezdődött, amelyre az ificsapatnak nem igazán volt reakciója az első negyedben. A második negyedben a fiatalok rendezték soraikat és felnőttek a "példaképeik" szintjére. A harmadik negyedben fordult a kocka, a kicsik rájöttek, hogy van amit keresni a nagyok ellen és szemtelenül megnyerték ezt a negyedet. Az utolsó negyedben a vendégek felpörgették a ritmust és látványos megoldásokkal kényeztették el a nézőket.

Szép volt csajok , köszönjük az élményt!