A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda július 17-én amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Nyári Asztalitenisz Bajnokságot a Sportcsarnok előterébe. A szerda délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint hatvanan neveztek be. A legtöbben a 9-10 évesek kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. Az öt, illetve hat tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek.

Nyertesek névsora:

9 évesek: I. Nagy Roland, II. Ráduly László, III. Váradi Henrietta
10 évesek: I. Bidiga Viktor, II. Kocsis Zoltán, III. Szabó Zalán, Sinka Dorottya
Ifjak: I. Tóth Dávid, II. Sipos Szabolcs, III. Opra Roland, Gergely Botond
Ifjak lányok: I. Fekete Eszter, II. Dumitru Beáta, III. Márton-Bán Noémi
Nők: I. Csiszér Mária, II. Simon Loredana, III. Székely Emőke, Asiye Demirci
Férfiak: I. Buna István, II. Lénárt-Kendi István, III. Slekta Lajos, Bălăgsan George
A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak!

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Asiye Demirci és Lénárt Paula