Kézdivásárhely Infó Centrum

» Nyert a KSE B osztályos lány csapata a Kolozsvári MC Sport-tal szemben

Nyert a KSE B osztályos lány csapata a Kolozsvári MC Sport-tal szemben - Szombaton a kézdívasárhelyi Sportcsarnokban a KSE B osztályos lány csapata a többszörös ifjúsági bajnoki címmel rendelkező kolozsvári Mc Sport csapatat fogadta. A továbbra is remek formában játszó KSE jól kezdte a találkozót mar az első percektől átvette a vezetést a tabellán.
 A szünetig még elég szoros volt a találkozó, aztán a harmadik negyedtől a KSE fölpörgette a játékot és magabiztosan megnyerte a találkozót. A két új idegenlégiós Cioaca Daniela és Chirila Ana ezúttal is jól teljesítettek és remek átadásokkal segítették fiatalabb csapattársaikat.
 A következő fordulóban a KSE megyei rangadót játszik a Sepsiszentgyörgy-i Bball ellen.KSE - Kolozsvári MC Sport 65-55 (18-13;14-16;14-11;19-15)Játszottak: Lénárt Paula 26 p, Debreczi Iringó 12p, Demeter Hanna 8p, Cioaca Daniela 7(2x3)p, Chirila Ana 6p, Jakab Ágnes 2p , Domokos Réka 4p, Rendy Réka, Csáki Barbara, Kászoni Boglárka, edző Luiza Voinea.

Szombaton a kézdívasárhelyi Sportcsarnokban a KSE B osztályos lány csapata a többszörös ifjúsági bajnoki címmel rendelkező kolozsvári Mc Sport csapatat fogadta. A továbbra is remek formában játszó KSE jól kezdte a találkozót mar az első percektől átvette a vezetést a tabellán. A szünetig még elég szoros volt a találkozó, aztán a harmadik negyedtől a KSE fölpörgette a játékot és magabiztosan megnyerte a találkozót. A két új idegenlégiós Cioaca Daniela és Chirila Ana ezúttal is jól teljesítettek és remek átadásokkal segítették fiatalabb csapattársaikat. A következő fordulóban a KSE megyei rangadót játszik a Sepsiszentgyörgy-i Bball ellen.

KSE - Kolozsvári MC Sport 65-55 (18-13;14-16;14-11;19-15)

Játszottak: Lénárt Paula 26 p, Debreczi Iringó 12p, Demeter Hanna 8p, Cioaca Daniela 7(2x3)p, Chirila Ana 6p, Jakab Ágnes 2p , Domokos Réka 4p, Rendy Réka, Csáki Barbara, Kászoni Boglárka, edző Luiza Voinea.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!