Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Nyolc helyszínen zajlik az értékszüret

Nyolc helyszínen zajlik az értékszüret - Nyolc helyszínen zajlik az értékszüretÚj arculatot kap Kézdivásárhely főtereAlig egy nap választ el az Őszi Sokadalom és értékszüret hivatalos kezdésétől, de addig is néhány fontos információval szolgálunk a programot, valamint a központi forgalmat illetően. Közben épül a színpad, és a főtér arculata is alakul, a Visit Kézdivásárhely csapata pedig egy érdekes kampánnyal rukkolt elő. Fiatalos, remélhetően sokakat megmozgató kampányt indított a Visit Kézdivásárhely település-népszerűsítő oldalt működtető csapat Kézdivásárhely, én így szeretnélek! címmel. A kezdeményezők arra kíváncsiak, hogy a helyi fiatalság hogyan tenné szebbé, jobbá, érdekesebbé szülővárosát. „Mit hoznátok létre, ami még nincs? Mit tennétek másképpen?”, teszik fel a kérdést a játék felhívásában. Az ötleteket facebook-üzenet formájában várják a Visit Kézdivásárhely oldalon (www.facebook.com/visitkezdi), de a létrehozott esemény falán is hozzá lehet szólni a feldobott témához augusztus 28., szerda estig. A legjobb harminchat ötletet lehet majd élőben is „lájkolni”, mivel ezekkel díszítik ki az egyik főtéri pavilont. Az eredeti, szellemes és újszerű ötleteket meglepetéssel jutalmazzák.De nem csak a Visit Kézdi ötletfala színesíti Kézdivásárhely főterét, hiszen, ha már értékszüret van, akkor a kincset érő főtér is megérdemli a kellő figyelmet. Ennek egyik fő dísze a Gábor Áron teret körbefutó, őszi színekben pompázó zászlófüzér, amely a Nők Egyesülete munkájából született, akik nem sajnálva időt és energiát, 675 mini-lobogót készítettek. Sötétedés után befőttes üvegbe zárt pislákoló lángok és a „gyertyaúsztatóként” szolgáló szökőkút lopnak majd meghittséget a központi térre. A gyertyák egy szimbolikus összegért megvásárolhatók önkénteseinktől, amelyre rá lehet írni a szeretett személy nevét, majd ráhelyezni a víz felszínére. A rendezvény idején a központi parkban kézdi-wifi hotspot segíti a gyors böngészést a világhálón, továbbá az Alter-net jóvoltából három webkamerás közvetítéssel lehet lekövetni az eseményeket.Változás a programban Emellett nyolc helyszínen, harmincnégy fellépővel várják Kézdivásárhelyre a szórakozni vágyó közönséget. A rendezvény programja megtekinthető a www.oszisokadalom.ro honlapon - ennek kapcsán három fontos változásra hívjuk fel a figyelmet:Amint az már jeleztük, Mezei Gabriella színművésznő sérülése miatt elmarad, illetve halasztódik az Egy zűrzavaros éjszaka bemutatója, a kézdivásárhelyi Városi Színház évadnyitó előadása. Ugyancsak betegség miatt napolta el a Tesztoszteron Zenei Alakulat is a sokadalomra tervezett koncertjét.Egy kisebb, ámde fontos módosulás, hogy a Kosztándi-képtárban, pénteken tartandó, Miklós Réka: Háromszék története térképeken című könyv bemutatója 18 órától kezdődik.Fotó: Tofán Levente

Nyolc helyszínen zajlik az értékszüret
Új arculatot kap Kézdivásárhely főtere

Alig egy nap választ el az Őszi Sokadalom és értékszüret hivatalos kezdésétől, de addig is néhány fontos információval szolgálunk a programot, valamint a központi forgalmat illetően. Közben épül a színpad, és a főtér arculata is alakul, a Visit Kézdivásárhely csapata pedig egy érdekes kampánnyal rukkolt elő. 

Fiatalos, remélhetően sokakat megmozgató kampányt indított a Visit Kézdivásárhely település-népszerűsítő oldalt működtető csapat Kézdivásárhely, én így szeretnélek! címmel. A kezdeményezők arra kíváncsiak, hogy a helyi fiatalság hogyan tenné szebbé, jobbá, érdekesebbé szülővárosát. „Mit hoznátok létre, ami még nincs? Mit tennétek másképpen?”, teszik fel a kérdést a játék felhívásában. Az ötleteket facebook-üzenet formájában várják a Visit Kézdivásárhely oldalon (www.facebook.com/visitkezdi), de a létrehozott esemény falán is hozzá lehet szólni a feldobott témához augusztus 28., szerda estig. A legjobb harminchat ötletet lehet majd élőben is „lájkolni”, mivel ezekkel díszítik ki az egyik főtéri pavilont. Az eredeti, szellemes és újszerű ötleteket meglepetéssel jutalmazzák.

De nem csak a Visit Kézdi ötletfala színesíti Kézdivásárhely főterét, hiszen, ha már értékszüret van, akkor a kincset érő főtér is megérdemli a kellő figyelmet. Ennek egyik fő dísze a Gábor Áron teret körbefutó, őszi színekben pompázó zászlófüzér, amely a Nők Egyesülete munkájából született, akik nem sajnálva időt és energiát, 675 mini-lobogót készítettek. Sötétedés után befőttes üvegbe zárt pislákoló lángok és a „gyertyaúsztatóként” szolgáló szökőkút lopnak majd meghittséget a központi térre. A gyertyák egy szimbolikus összegért megvásárolhatók önkénteseinktől, amelyre rá lehet írni a szeretett személy nevét, majd ráhelyezni a víz felszínére. 

A rendezvény idején a központi parkban kézdi-wifi hotspot segíti a gyors böngészést a világhálón, továbbá az Alter-net jóvoltából három webkamerás közvetítéssel lehet lekövetni az eseményeket.

Változás a programban 

Emellett nyolc helyszínen, harmincnégy fellépővel várják Kézdivásárhelyre a szórakozni vágyó közönséget. A rendezvény programja megtekinthető a www.oszisokadalom.ro honlapon - ennek kapcsán három fontos változásra hívjuk fel a figyelmet:

Amint az már jeleztük, Mezei Gabriella színművésznő sérülése miatt elmarad, illetve halasztódik az Egy zűrzavaros éjszaka bemutatója, a kézdivásárhelyi Városi Színház évadnyitó előadása. 

Ugyancsak betegség miatt napolta el a Tesztoszteron Zenei Alakulat is a sokadalomra tervezett koncertjét.

Egy kisebb, ámde fontos módosulás, hogy a Kosztándi-képtárban, pénteken tartandó, Miklós Réka: Háromszék története térképeken című könyv bemutatója 18 órától kezdődik.

Fotó: Tofán Levente

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!