Objektív okok miatt változik a Tamási Áron Színház novemberi játékrendje

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy betegség miatt Örkény István Tóték című darabjának vasárnapra, november 7-ére tervezett bemutatóját kénytelenek vagyunk ismét elhalasztani. A már megvásárolt jegyek a Központi Jegyirodában visszaválthatóak vagy átválthatóak a november végi előadásokra, az online vásárolt jegyek árát pedig a biletmaster.ro visszautalja a vevők számlájára.

A Tóték bemutatója mellett az átlagosnál gazdagabb programkínálattal vártuk nézőinket november folyamán, ezért nehéz szívvel hoztuk meg ezt a döntést, de kénytelenek vagyunk betartani a járványügyi szabályokat. Így a bemutatón kívül elmaradnak még a Tóték november 12- és 16-ára, Ivan Viripajev Illúziók című darabjának november 10-, 11- és 14-ére, valamint a Pintér Béla Kasiers Tv, Ungarn című darabjának november 20-, 22- és 23-ára tervezett előadásai is. Novemberi műsorunk összeállításával, most pedig a színház bezárásával is valójában arra teszünk erőfeszítéseket, hogy a jelenlegi helyzetben a lehető legkevesebb veszteség érje nézőinket.

A tervek szerint november 21-én nyit újra a színház a Tóték bemutatójával, melyet Bocsárdi László rendezésében láthat a közönség. Ezt további két előadás követi 23-án és 24-én, utána, november 27-én és 28-án O. Horváth Sára Életigen című darabját tűztük műsorra, majd 30-án ismét a Tótékat. Ezenkívül az M Studio Mozgásszínház Pappa mia! (november 12-én), Lift (november 20-án) és Pam param (november 28-án) című produkcióit is megtekinthetik az érdeklődők a Háromszék Táncstúdióban. Jegyek kaphatóak a sepsiszentgyörgyi Központi Jegyirodában és a www.biletmaster.ro honlapon. Érdeklődni, helyet foglaltatni a 0267 312 104-es és 0728 083 336-os telefonszámokon lehet.