December 12-én 12 órától a Zöld Nap Egyesület negyedik alkalommal szervezi meg a Zöld Karácsony rendezvényt, az idén is a Ne pazarolj, élj többet mottóval.

A rendezvény célja, hogy a résztvevők megismerjék a zöld karácsony megvalósítása nem csupán a környezetünk védelmét biztosítja, de ez a legsikkesebb mód a karácsonyi ünnepek leforgatásához! Jegyezzük meg: a Zöld Karácsony és a zöld ünnepek nem a lemondásról, hanem az odafigyelésről, a tudatosságról szólnak. Gyakran bele se gondolunk már abba, hogy a lejátszóban található CD/DVD, vagy a postaládánkba talált szórólap, a kinyomtatott dokumentumból karácsonyi díszek is készíthetőek? Persze, csak akkor, ha ezeket elhozzák a pénteken megszervezésre kerülő zöld karácsony akciónkra.

A rendezvény olyan óvodás illetve elemi iskolás gyerekek számára szól, akik szeretnek ilyen tevékenységen részt venni. A részvétel díjtalan.
Helyszín: a Sportmotel társalgója

A helyek száma korlátozott, ezért előzetes regisztráció szükséges. Regisztráció a 0766-611066-os telefonszámon, illetve a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen lehetséges.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Partner: kézdivásárhelyi Sportiroda, Erasmus plus program
Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Derzsi Katalin