2016. október 28-án 21 órától Oláh Dezső Trió koncertjén vehetnek részt az érdeklődők, a Jazz Cafében.

Oláh Dezső zongorista-zeneszerző és zenekarvezető Magyarország egyik legtehetségesebb fiatal zenésze. A Junior Prima-díjas billentyűs szeptettjének Hungarian Dreams címen megjelent korongján klasszikus zenei hangszereléseket kevert a jazz zenével, a megszokottól eltérő, eredeti módon. A Harmónia Jazzműhely sorozat keretében ezen az estén jazz triójával mutatkozik be.

Az együttes bőgőse, Oláh Péter rendkívül sok formációban jeleskedik. Egyedülálló stabilitása és kiváló szólisztikus képességei révén minden produkció biztos fundamentuma. Bátyjával közös zenekaruk a Trio Acoustic jelentős sikereket könyvehetett el a az elmúlt évtizedben Japánban.

A dobos Pecek Lakatos András, az évszázad elejének egyik nagy és, szerencsére, bevált reménysége, aki Szakcsi Lakatos Béla New Gipys Jazz együttesében és a Pecek Lakatos Trio tagjaként is hatalmas sikert aratott Londonban. A lassanként közép generációs dobos nemzedék egyik legjobbja, aki fiatalon a Magyar Rádióban Maloschik Róbert által szervezett tehetségkutató versenyen hívta fel magára a figyelmet, amikor első helyet kapott.