"Alig több, mint 100 nap telt el, hogy térd felett amputálni kellett a lábam, csontrák miatt. De megnyertem a háborút és bebizonyítottam saját magamnak, hogy lehetetlen tényleg nem létezik. Ez alatt a 100+ nap alatt hozzánőttem két mankóhoz, és habár mostanság, lépésről lépésre újratanulom a járást, még nagyon távoli a korlátok nélküli mozgás. Ezt a távoli jövő szeretném a rövid időn belül elérni, és ennek az egyik legalapvetőbb pillére egy Ottobock Genium X3 protézis. Viszont ez sajnos "nem egyszemélyes meló"."

Ezek Kercsó vagyis Keresztes Zsolt ( https://www.facebook.com/kercso ) szavai. Ewing-szarkóma miatt február 20.-án fél lábát ott hagyta London mellett egy kórházban. Az azóta tanúsított pozitív hozzáállása az élethez szerintem példaértékű. Amikor gyerek voltam s kellett valamire várjak és türelmetlenkedtem, apum mindig azt mondta, hogy "azt a kicsit már fél lábon is kibírod"... De csak most kezdtem gondolkodni azon, hogy én lehet, hogy a reggeli elkészültéig sem bírnám ki fél lábon. Kercsónak meg egy élet van hátra.

Sokan mondják, hogy a pénz nem boldogít, de jelen esetben az a protézis, ami sok pénzbe kerül, boldogítana. Épp ezért, a belépő árát erre a célra fogjuk összegyűjteni. Neked s nekem lehet, hogy kis dolog, viszont neki nem. Neki egy lépés a teljes élet fele.

Ha szeretnél többet megtudni Kercsóról, akkor látogast meg a fenti facebook linket. Ha meg szeretnéd tudni, hogy milyen stádiumban van a gyüjtés, vagy szeretnél egy kis plusz pénzt felajánlani a felépüléséhez, akkor itt megteheted: https://www.gofundme.com/oneandahalfleg

Az eseménnyel kapcsolatos további fontos tudnivalók:
Dátum: 2017 Július 8
Helyszín: Club ForYou
Beugró: 10 RON (vagy aki akar, többel is támogathatja)

Line-up:
RAZVAN DINESCU [TMK / Monocord]
ALEXSOUNDER [TMK]
DUBGRADE [Monocord]
MARQUE
THEO

https://www.facebook.com/events/300888733656957/