Zöld Nap Egyesület

» ÖNKÉNTES NAP

ÖNKÉNTES NAP - 2011 az önkéntesség európai éve. Ebből az alkalommal szeretnénk találkozni Veletek, kedves önkéntesek és önkéntesség iránt érdeklődők január 29.-én Erdély városaiban: Marosvásárhelyen, Gyergyóban, Székelyudvarhelyen, Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában és Kézdivásárhelyen. Ez az első találkozó, mely során közösen szeretnénk megnyitni az önkéntesség évét a Caritas berkein belül.A nap folyamán ismerkedésre, sok játékra, találkozásokra, önkéntességről való beszélgetésekre számíthattok, választ kaphattok kérdéseitekre, információkat azokról a programokról, melyek önkéntesek bevonásával működnek.A nap teljes mértékben nyitott, nem csak a Caritas önkénteseit várjuk szeretettel. Gyere el mindenképp, ha más szervezetnél önkénteskedsz, legyen az plébániai csoport vagy civil szervezet. Gyere el akkor is, ha még nem önkénteskedsz, de érdeklődsz az önkéntesmunka iránt.Szeretettel várunk!A kézdivásárhelyi állomás partnere a Zöld Nap Egyesület.Program10:00 - megérkezés, regisztráció, ismerkedés11:00 - Ráduly Attila (ZNE elnök) - Önkéntesség címmel előadást tart12:00 - alternatív program: 1, Zöld Nap Egyesület; 2, Családsegítő Szolgálat; 3, Caritas önkéntesség; 4, Lelki beszélgetés13:00 - ebéd14:30 - játék, film

2011 az önkéntesség európai éve. Ebből az alkalommal szeretnénk találkozni Veletek, kedves önkéntesek és önkéntesség iránt érdeklődők január 29.-én Erdély városaiban: Marosvásárhelyen, Gyergyóban, Székelyudvarhelyen, Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában és Kézdivásárhelyen. Ez az első találkozó, mely során közösen szeretnénk megnyitni az önkéntesség évét a Caritas berkein belül.

A nap folyamán ismerkedésre, sok játékra, találkozásokra, önkéntességről való beszélgetésekre számíthattok, választ kaphattok kérdéseitekre, információkat azokról a programokról, melyek önkéntesek bevonásával működnek.

A nap teljes mértékben nyitott, nem csak a Caritas önkénteseit várjuk szeretettel. Gyere el mindenképp, ha más szervezetnél önkénteskedsz, legyen az plébániai csoport vagy civil szervezet. Gyere el akkor is, ha még nem önkénteskedsz, de érdeklődsz az önkéntesmunka iránt.
Szeretettel várunk!
A kézdivásárhelyi állomás partnere a Zöld Nap Egyesület.

Program
10:00 - megérkezés, regisztráció, ismerkedés
11:00 - Ráduly Attila (ZNE elnök) - Önkéntesség címmel előadást tart
12:00 - alternatív program: 1, Zöld Nap Egyesület; 2, Családsegítő Szolgálat; 3, Caritas önkéntesség; 4, Lelki beszélgetés
13:00 - ebéd
14:30 - játék, film

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!