Zöld Nap egyesület - Tavaszi Zöld Napok hetedszer - 2016 április 15 és 17 között

Tavaszi Zöld Napok hetedszer - 2016 április 15 és 17 között

» Önkéntes Tábor - a 2-es számú óvoda udvarán

Önkéntes Tábor - a 2-es számú óvoda udvarán - A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal 2010. szeptember 17-19 között a 2-es számú óvoda udvarán önkéntes tábort szervez háromszéki fiataloknak. A táborba 14 - 25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk.Várjuk a már civil szervezetekben tevékenykedő egyéneket is. Többé-kevésbé lehetőségük lesz elsajátítani, hogyan is kell megteremteni egy civil szervezetnek a fennmaradásának a feltételeit. A jelenlevőknek lehetőségük lesz érdekes programokon, előadásokon is részt venni.Mint minden fiataloknak szóló rendezvényen, nagyon fontos a kötetlen hangulat. Ezt az esti koncertekkel fogjuk még jobban elérni.Részvételi díjAz Önkéntes Tábor részvételi díja: 5 RONA program díja a következőket tartalmazza:- étkezés- szórakoztató programok, kreatív foglalkozások- előadásokA részvételi díjat a helyszínen lehet fizetni.Szállás sátorban történik. A sátorozáshoz minden felszerelést magadnak kell hoznod.A résztvevők korlátozott létszáma miatt a jelentkezéseket csak a fenti módon, időrendi sorrendben, a fenti adatok hiánytalan közlése mellett tudjuk elfogadni. A résztvevők e-mailben kapnak visszajelzést.A jelentkezéseket elsősorban elektronikus úton várjuk – e-mailben.Szeretettel várunk!!!Partnerünk : Kézdivásárhelyi Sportiroda, KSE- Sí és Hódeszka szakosztályaKérjük a Tisztelt Érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat 2010. szeptember 16. csütörtökön 00.00 óráig szíveskedjenek jelezni Ráduly Attilánál (tel.: 0766.611066) zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen vagy a jelentkezési lap kitöltésévél.Bővebben a zoldnap.info oldalon.

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal 2010. szeptember 17-19 között a 2-es számú óvoda udvarán önkéntes tábort szervez háromszéki fiataloknak. A táborba 14 - 25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk.
Várjuk a már civil szervezetekben tevékenykedő egyéneket is. Többé-kevésbé lehetőségük lesz elsajátítani, hogyan is kell megteremteni egy civil szervezetnek a fennmaradásának a feltételeit. A jelenlevőknek lehetőségük lesz érdekes programokon, előadásokon is részt venni.
Mint minden fiataloknak szóló rendezvényen, nagyon fontos a kötetlen hangulat. Ezt az esti koncertekkel fogjuk még jobban elérni.

Részvételi díj
Az Önkéntes Tábor részvételi díja: 5 RON
A program díja a következőket tartalmazza:
- étkezés
- szórakoztató programok, kreatív foglalkozások
- előadások
A részvételi díjat a helyszínen lehet fizetni.

Szállás sátorban történik. A sátorozáshoz minden felszerelést magadnak kell hoznod.
A résztvevők korlátozott létszáma miatt a jelentkezéseket csak a fenti módon, időrendi sorrendben, a fenti adatok hiánytalan közlése mellett tudjuk elfogadni. A résztvevők e-mailben kapnak visszajelzést.
A jelentkezéseket elsősorban elektronikus úton várjuk – e-mailben.
Szeretettel várunk!!!

Partnerünk : Kézdivásárhelyi Sportiroda, KSE- Sí és Hódeszka szakosztálya
Kérjük a Tisztelt Érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat 2010. szeptember 16. csütörtökön 00.00 óráig szíveskedjenek jelezni Ráduly Attilánál (tel.: 0766.611066) zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen vagy a jelentkezési lap kitöltésévél.

Bővebben a zoldnap.info oldalon.

» Hozzászólások

Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2010-09-15 00:10:46
Helyszínváltozás - A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal 2010. szeptember 17-19 között a Kézdivásárhelyen a 2-es számú óvoda udvarán Önkéntes tábort szervez háromszéki fiataloknak.
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Zöld Nap Egyesület

Zöld Nap Egyesület

Utolsó frissítés: 2018-10-05 07:08:07

A Zöld Nap Egyesület környezetvédelmi, szakmai-tudományos szervezet, amely 2009 nyarán jött létre. Egyesületünk csapata ökológusokból, gazdasági szakemberekből, képzőművészekből áll, de vannak köztünk pedagógusok, mérnökök és szociológusok is. Különbözőségünk tudatában szövetkeztünk egy vallástól, politikai nézettől független cél érdekében, egy harcban, amit mindnyájan, közösen kell, megvívjunk. Működésünk óta több mint 400 eseményt tudhatunk magunk mögött. Nincs alárendelve semmilyen más jogi személynek, működése demokratikus elvek alapján történik.

Az egyesület célja

A környezettudatos gondolkodás terjesztése. Annak tudatosítása a háromszéki társadalomban, hogy az ökológiai és a társadalmi problémák kölcsönhatásban állnak egymással. Annak hangsúlyozása, hogy az ökológiai értékek védelme nem csak a hagyományos környezetvédelemmel, hanem a társadalmi berendezkedéssel is kapcsolatban áll.
A háromszéki civil öntudat építése. Annak tudatosítása a székelyföldi társadalomban.

Cím:

Utca: 33-as udvartér / 1. szám

Irányítószám: 525400 / Kézdivásárhely - Targu-Secuiesc

Helyek:

Nyitva tartás - Órarend:

 • Hétfő:
 • 00:00 - 00:00
 • Kedd:
 • 00:00 - 00:00
 • Szerda:
 • 00:00 - 00:00
 • Csütörtök:
 • 00:00 - 00:00
 • Péntek:
 • 00:00 - 00:00
 • Szombat:
 • 00:00 - 00:00
 • Vasárnap:
 • Zárva

» Hírfolyam