Zöld Nap Egyesület

» Önkéntes Tábor - a 2-es számú óvoda udvarán

Önkéntes Tábor - a 2-es számú óvoda udvarán - A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal 2010. szeptember 17-19 között a 2-es számú óvoda udvarán önkéntes tábort szervez háromszéki fiataloknak. A táborba 14 - 25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk.Várjuk a már civil szervezetekben tevékenykedő egyéneket is. Többé-kevésbé lehetőségük lesz elsajátítani, hogyan is kell megteremteni egy civil szervezetnek a fennmaradásának a feltételeit. A jelenlevőknek lehetőségük lesz érdekes programokon, előadásokon is részt venni.Mint minden fiataloknak szóló rendezvényen, nagyon fontos a kötetlen hangulat. Ezt az esti koncertekkel fogjuk még jobban elérni.Részvételi díjAz Önkéntes Tábor részvételi díja: 5 RONA program díja a következőket tartalmazza:- étkezés- szórakoztató programok, kreatív foglalkozások- előadásokA részvételi díjat a helyszínen lehet fizetni.Szállás sátorban történik. A sátorozáshoz minden felszerelést magadnak kell hoznod.A résztvevők korlátozott létszáma miatt a jelentkezéseket csak a fenti módon, időrendi sorrendben, a fenti adatok hiánytalan közlése mellett tudjuk elfogadni. A résztvevők e-mailben kapnak visszajelzést.A jelentkezéseket elsősorban elektronikus úton várjuk – e-mailben.Szeretettel várunk!!!Partnerünk : Kézdivásárhelyi Sportiroda, KSE- Sí és Hódeszka szakosztályaKérjük a Tisztelt Érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat 2010. szeptember 16. csütörtökön 00.00 óráig szíveskedjenek jelezni Ráduly Attilánál (tel.: 0766.611066) zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen vagy a jelentkezési lap kitöltésévél.Bővebben a zoldnap.info oldalon.

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal 2010. szeptember 17-19 között a 2-es számú óvoda udvarán önkéntes tábort szervez háromszéki fiataloknak. A táborba 14 - 25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk.
Várjuk a már civil szervezetekben tevékenykedő egyéneket is. Többé-kevésbé lehetőségük lesz elsajátítani, hogyan is kell megteremteni egy civil szervezetnek a fennmaradásának a feltételeit. A jelenlevőknek lehetőségük lesz érdekes programokon, előadásokon is részt venni.
Mint minden fiataloknak szóló rendezvényen, nagyon fontos a kötetlen hangulat. Ezt az esti koncertekkel fogjuk még jobban elérni.

Részvételi díj
Az Önkéntes Tábor részvételi díja: 5 RON
A program díja a következőket tartalmazza:
- étkezés
- szórakoztató programok, kreatív foglalkozások
- előadások
A részvételi díjat a helyszínen lehet fizetni.

Szállás sátorban történik. A sátorozáshoz minden felszerelést magadnak kell hoznod.
A résztvevők korlátozott létszáma miatt a jelentkezéseket csak a fenti módon, időrendi sorrendben, a fenti adatok hiánytalan közlése mellett tudjuk elfogadni. A résztvevők e-mailben kapnak visszajelzést.
A jelentkezéseket elsősorban elektronikus úton várjuk – e-mailben.
Szeretettel várunk!!!

Partnerünk : Kézdivásárhelyi Sportiroda, KSE- Sí és Hódeszka szakosztálya
Kérjük a Tisztelt Érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat 2010. szeptember 16. csütörtökön 00.00 óráig szíveskedjenek jelezni Ráduly Attilánál (tel.: 0766.611066) zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen vagy a jelentkezési lap kitöltésévél.

Bővebben a zoldnap.info oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2010-09-15 00:10:46
Helyszínváltozás - A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal 2010. szeptember 17-19 között a Kézdivásárhelyen a 2-es számú óvoda udvarán Önkéntes tábort szervez háromszéki fiataloknak.
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!