Zöld Nap Egyesület

» Önkéntes Tábort szerveztett a Zöld Nap Egyesület

Önkéntes Tábort szerveztett a Zöld Nap Egyesület - 2010 szeptember 17-19. között a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület megszervezte az első Önkéntes táborát a 2-es számú óvoda területén.A tábor célja az volt, hogy minél több fiatalt bevonjanak a civil szférában.A résztvevők kiprobálhatták magukat milyen is 'élesben' önkénteskedni. Ugyanis a 2-es számú óvoda (jótékonysági estek alkalmával összegyűlt pénzből van a keret) udvarára tervezett játszótér építésben segíthettek. A szervezők az építést ezen a hétvégén folytatni fogják.Szombaton a Zöld Nap Egyesület csapata negyedik alkalommal szervezte meg az olajgyűjtést Kézdivásárhelyen, ahol 40 liter használt étolajat és egy nagy doboz szárazelemet sikerült begyűjteni a két felálított gyűjtőpontban.A jelenlevőknek lehetőségük volt az olajgyűjtés és a játszótér építés mellett meghallgatni három előadást is. Többek között szombaton Nemes Előd (a háromszéki EMI elnöke)és Tóth Csilla Enikő (a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal jogtanácsosa)előadása hangzott el. Vasárnap pedig Kocsis András (volt IKE alelnök) kalauzolta el a résztvevőket a civil szféra jelentőségébe. Esténként gitárestel (Fejér Ameli Lilla közremükődésével) és az Üzenet együttes koncertjével nyugtázta a társaság az aznapi napot.Köszönetet érdemel Fejér Éva (hatolykai magánvállalkozó) és Péter János (a kézdiszéki SZNT alelnöke) a hétvégén nyújtott segítségéért.Partnerük volt : Kézdivásárhelyi Sportiroda, KSE- Sí és Hódeszka szakosztálya, a kézdivásárhelyi Polgármesteri HivatalHírszerző: Ráduly AttilaFotó: ZNEBővebben a zoldnap.info oldalon.

2010 szeptember 17-19. között a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület megszervezte az első Önkéntes táborát a 2-es számú óvoda területén.
A tábor célja az volt, hogy minél több fiatalt bevonjanak a civil szférában.

A résztvevők kiprobálhatták magukat milyen is "élesben" önkénteskedni. Ugyanis a 2-es számú óvoda (jótékonysági estek alkalmával összegyűlt pénzből van a keret) udvarára tervezett játszótér építésben segíthettek. A szervezők az építést ezen a hétvégén folytatni fogják.

Szombaton a Zöld Nap Egyesület csapata negyedik alkalommal szervezte meg az olajgyűjtést Kézdivásárhelyen, ahol 40 liter használt étolajat és egy nagy doboz szárazelemet sikerült begyűjteni a két felálított gyűjtőpontban.

A jelenlevőknek lehetőségük volt az olajgyűjtés és a játszótér építés mellett meghallgatni három előadást is. Többek között szombaton Nemes Előd (a háromszéki EMI elnöke)és Tóth Csilla Enikő (a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal jogtanácsosa)előadása hangzott el. Vasárnap pedig Kocsis András (volt IKE alelnök) kalauzolta el a résztvevőket a civil szféra jelentőségébe. Esténként gitárestel (Fejér Ameli Lilla közremükődésével) és az Üzenet együttes koncertjével nyugtázta a társaság az aznapi napot.

Köszönetet érdemel Fejér Éva (hatolykai magánvállalkozó) és Péter János (a kézdiszéki SZNT alelnöke) a hétvégén nyújtott segítségéért.

Partnerük volt : Kézdivásárhelyi Sportiroda, KSE- Sí és Hódeszka szakosztálya, a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal

Hírszerző: Ráduly Attila
Fotó: ZNE

Bővebben a zoldnap.info oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!