Önkéntesség - Légy tagja a Ragyogók csapatának a Veszprém-Balaton régióban 2022 július 11 és 31 között!

Önkéntesként részt venni a programban hozzásegít, hogy a VEB2023 EKF családjába tartozz és hozzájárulj, hogy megvalósuljon valami fantasztikus és felejthetetlen dolog VELED itthon, a Veszprém-Balaton régióban.

A program önkénteseként más szemmel nézheted a programokat, élheted át az eseményeket. Részese lehetsz egy olyan éveken át tartó élménynek, amely rendkívüli hatással lesz az életedre.

Lehetőség - Különleges lehetőség, hogy új barátokat, kapcsolatokat, ismeretségeket szerezz.

Tanulás - Sokat tanulhatsz magadról, másokról, kulturális értékekről, új ismereteket szerezhetsz.

Aktivitás - Lakóhelyed, térséged közösségének aktív, hasznos tagja leszel.

Élmény - Rengeteg szórakozás, élmény, emlékezetes pillanat részese lehetsz. Nevess másokkal, találkozz új emberekkel, fedezd fel és osztozz a felejthetetlen élményeken!

Amit mi adunk: megfelelő felkészítés a feladat elvégzésére az esemény előtt; feladatkörhöz illeszkedő ellátás; feladat elvégzéséhez szükséges eszközök; izgalmas rendezvényeken való részvétel lehetősége.

Az önkéntesekkel az önkéntes szerződéseket megkötni, illetve az ezzel kapcsolatos adatokat kezelni a Veszprém-Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány fogja, mely a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. stratégiai partnere.

Ha leadtad regisztrációdat, de a későbbiekben szeretnéd visszavonni, azt a következő elérhetőségen megteheted: onkentes@helloragyogok.hu

Új önkéntesek kerestetnek!
Rengeteg szuper lehetőség adódik a ragyogásra jobbnál jobb programokon és eseményeken, mint például:
Gizella Napok
Magyar Mozgókép Fesztivál
Veszprémi Utcazene Fesztivál
Jutasi Piknik
Romkoncertek

Jelentkezzetek Ragyogók önkénteseink sorába; egy szuper csapat tagjaként ragyoghattok.
Ne habozz! Ragyogj!

Aktuális önkéntes lehetőségek:
- Magyar Mozgókép Fesztivál (június 9. - június 12.) - Ha szereted a filmeket és részese lennél egy hatalmas filmfesztivál megvalósításának

- Külföldi önkéntesekkel közös programokban való részvétel (július 11. - július 31.) - Jól beszélsz idegennyelveket? Szívesen építenél nemzetközi kapcsolatokat? Akkor ez a lehetőség Neked szól!

Veszprémi Utcazene Fesztivál (július 20. - július 23.) - Szereted a zenét? Bírod az éjszakai életet? Szeretnél betekinteni a kulisszák mögé és egy klassz csapathoz tartozni? Kíváncsi vagy egy zenekar életére munka közben? Itt a helyed!

Romkoncertek (június 26.; július 31.; augusztus 28.) - Egy újabb zenei program koncertkedvelő, önkénteskedni vágyók számára!

Jutasi Piknik (szeptember 23. - szeptember 25.) - Családias esemény a Jutasi lakótelepen.

Akár helyi vagy, akár nem, ha szereted a családias jellegű szabadtéri programokat, jelentkezz!

https://veszprembalaton2023.hu/en
https://veszprembalaton2023.hu/oldal/onkentesseg