Zöld Nap Egyesület

» Örmény nemzeti est a Vigadóban

Örmény nemzeti est a Vigadóban - Április 12-én a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület önkéntese, az Örményországból érkezett Gayane Asatryan a Vigadó földszinti termében teltház előtt vetített képes előadással kalauzolta el az érdeklődőket szűlőhazájába.A jelenlévőket Ráduly Attila a szervezet elnőke köszöntötte. A mintegy két órás angol nyelvű előadást Derzsi Katalin, az Európai Önkéntes Szolgálat 'Learning by Doing' projektjének mentora tolmácsolta. Az érdeklődők megismerkedhettek Örményország történetével, kultúrájával és hagyományaival, megízlelhették a hagyományos örmény konyha ízeit (pl. a tolmával). Az esemény záró akkordjaként lehetőség nyílt örmény táncok kipróbálásra és az örmény zenei világ megismerésére is.Május 3-án 18:00 órától Ahmet Basik EVS önkéntes segítségével Törökországgal ismerkedhetnek meg a résztvevők. A szervezők köszönik a Vigadó vezetőségének a segítséget. A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.Szerző: Ráduly Attilahttp://zoldnap.info/web/ormeny-nemzeti-est-vigadoban

Április 12-én a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület önkéntese, az Örményországból érkezett Gayane Asatryan a Vigadó földszinti termében teltház előtt vetített képes előadással kalauzolta el az érdeklődőket szűlőhazájába.

A jelenlévőket Ráduly Attila a szervezet elnőke köszöntötte. A mintegy két órás angol nyelvű előadást Derzsi Katalin, az Európai Önkéntes Szolgálat "Learning by Doing" projektjének mentora tolmácsolta. Az érdeklődők megismerkedhettek Örményország történetével, kultúrájával és hagyományaival, megízlelhették a hagyományos örmény konyha ízeit (pl. a tolmával). Az esemény záró akkordjaként lehetőség nyílt örmény táncok kipróbálásra és az örmény zenei világ megismerésére is.

Május 3-án 18:00 órától Ahmet Basik EVS önkéntes segítségével Törökországgal ismerkedhetnek meg a résztvevők. A szervezők köszönik a Vigadó vezetőségének a segítséget. A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.

Szerző: Ráduly Attila

http://zoldnap.info/web/ormeny-nemzeti-est-vigadoban

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!