Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Országos U13-as férfi kosárlabda bajnokság döntők

A héten Április 25-től kezdődően egészen vasárnapig, Április 29-ig Marosvásárhelyen zajlik az Országos U13-as Kosárlabda bajnokság döntője.

A Nagy Mózes kosarasai a B csoportban vesznek részt ezen a bajnokságon a marosvásárhelyi SPL (tavalyi bajnok csapat) és a bukaresti Royal Fun SK az ellenfelek. A mai nap folyamán zajlott az első mérkőzés a Marosvásárhelyi Sportcsarnokban kb 100-150 néző előtt. A Nagy Mózes sportolói magabiztosan nyertek 77-45 (16-16;24-10;19-13;18-6) -es arányban, ezzel a mérkőzéssel biztosítva a negyeddöntőbe való jutást. Ma este mérik össze  erejüket a házigazdákkal és ennek a mérkőzésnek az eredményétől függően kerülnek majd össze az A csoport győztesével vagy a második helyezettel. Onnan már csak egy karnyújtás az elődöntő.

A mai nap nyertes csapat tagjai Andre Szabolcs 14p; Farkas Gellerd 15p; Gyergyai Zsombor 2p; Ande Tamás 16p; Harpa Alex 20p; Antal Hunor 2p; Stetca Daniel 6p; Bloj Cristian 2p; Vardo Alpár; Contiu Alex, Tuchilus Alex, Tamás Hunor, edző Farkas Alpár, Ferencz Szabolcs.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!