Nagyon fontos mérkőzést nyert meg a KSE ISK csapata szombaton a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban a tavalyi bajnok aradi csapat ellenében.

Izgalmas kiegyensúlyozott mérkőzés volt melyen a vendégek kezdtek jobban és a nagyszünetre 9 pontos előnyre tettek szert. A harmadik negyedben csapatunk edzője Ferencz Szabolcs taktikát váltott, a lányok nagyon keményen védekeztek, sok labdát elcsíptek az ellenféltől, támadásban pedig egy egyszerű befutásos játékkal feltörték a vendégcsapat védelmét és megfordították az eredmény állasát (20-8). Az utolsó negyedre három alapemberünk (Bartok Rita, Volloncs Orsolya és Csurulya Helga) kipontozódott, ám a helyükre beálló játékosok remekül teljesítették a taktikai utasításokat, így 4 pontos ellennyel megnyertük a mérkőzést.

KSE-ISK - Arad-i SPL 72-68 (16-20;14-19;20-8;22-21)

KSE: Csurulya Helga 18p (2x3), Bartok Rita 4p, Kovács Renáta 15p, Biszak Boglárka 19p, Voloncs Orsolya, Fejér Anett, Incze Henrietta 6p, Bimbó Eszter 9(1x3)p, Tollvaj Beáta 1p, Istok Anita, Rendy Hanna, Mátyus Anita. Edző Ferencz Szabolcs.