A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda november 8-án amatőr ifjúsági sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Asztalitenisz Bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe. A szerda délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint negyvenen vettek részt. A legtöbben a felnőtt férfiak és nők kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is az ifjú fiúk és a lányok külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. Az öt, illetve négy tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A két órás küzdelem után a következő eredmények születtek.

Nyertesek névsora:

Fiúk: I. Szigyártó Hunor, II. Szigyártó Szabolcs, III. Kalugina Rodion
Lányok: I. Koncz Anita, II. Csiszér Kriszta, III. Koncz Petra, Kalugina Arina
Nők: I. Benkő Andrea-Henrietta, II. Derya Yavlar, III. Aysenur Bayram, Berfin Mızrak
Felnőttek: I. Sipos Szabolcs, II. Benkő István, III. Bede Roland, Gábor Szabolcs
A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, a legidősebb résztvevők különdíjban részesültek, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak!

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Orbán Anita és Gülcan Babir

A rendezvény lehetőségét a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Európai Szolidaritási Testület biztosította.