Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Őszi értékszüret és vásár - mintegy 130 kiállító

Őszi értékszüret és vásár - mintegy 130 kiállító - Valódi értékszüretnek ígérkezik a Kézdivásárhely főterére újraálmodott piactéri vásár. A kirakodók száma máris meghaladja a százat, s akinek csak bámészkodni, lazulni lesz kedve, az kiváló zenészek utcai muzsikája mellett rejtőzhet a szalmabálás-hordós pihenőknél.Az Értékszüreten mintegy 130 kiállító jelezte már részvételét a főtéren megtartandó kirakodó vásáron, köztük népi mesterségek őrzői, kézművesek, kisiparosok, gyümölcs- és zöldségtermelők, művészkedők, s nem utolsó sorban matyóföldi és hatvani vásárosok, akik testvértelepüléseink értékeiről sem engednek bennünket megfeledkezni.

Valódi értékszüretnek ígérkezik a Kézdivásárhely főterére újraálmodott piactéri vásár. A kirakodók száma máris meghaladja a százat, s akinek csak bámészkodni, lazulni lesz kedve, az kiváló zenészek utcai muzsikája mellett rejtőzhet a szalmabálás-hordós pihenőknél.

Az Értékszüreten mintegy 130 kiállító jelezte már részvételét a főtéren megtartandó kirakodó vásáron, köztük népi mesterségek őrzői, kézművesek, kisiparosok, gyümölcs- és zöldségtermelők, művészkedők, s nem utolsó sorban matyóföldi és hatvani vásárosok, akik testvértelepüléseink értékeiről sem engednek bennünket megfeledkezni.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!