Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Őszi Sokadalom, az értékszüret

Őszi Sokadalom, az értékszüret - Hivatalossá vált a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom idei kiadásának időpontja. A céhes város ünnepét ebben az évben augusztus 31. és szeptember 2-a között tartják. A városünnep „Őszi Sokadalom, az értékszüret” mottóval indul útjára, a szervezők célja az, hogy minél több új helyszínt és programot kínáljanak a város lakóinak, valamint a környező városokból és falvakból idelátogató vendégeknek.A városnapok fő témája a kézműves kiállítás és vásár lesz, a szervezők arra alapoznak, hogy Kézdivásárhely a céhek és a hagyományok városa, ezt szeretnék visszahozni a köztudatba is. Egy letisztult programsorozattal készülnek, amely minden korosztályt és minden társadalmi réteget a főtérre csalogat. A vásáron kívül kulturális-, gyerek- és gasztromómiai programokat is becsempésznek a programkínálatba, és nem maradnak el a nagyszínpadi koncertek sem.A szervezők a 2012-es Őszi Sokadalom végleges programját jövő héten, sajtótájékoztató keretében jelentik be.

Hivatalossá vált a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom idei kiadásának időpontja. A céhes város ünnepét ebben az évben augusztus 31. és szeptember 2-a között tartják. A városünnep „Őszi Sokadalom, az értékszüret” mottóval indul útjára, a szervezők célja az, hogy minél több új helyszínt és programot kínáljanak a város lakóinak, valamint a környező városokból és falvakból idelátogató vendégeknek.

A városnapok fő témája a kézműves kiállítás és vásár lesz, a szervezők arra alapoznak, hogy Kézdivásárhely a céhek és a hagyományok városa, ezt szeretnék visszahozni a köztudatba is. Egy letisztult programsorozattal készülnek, amely minden korosztályt és minden társadalmi réteget a főtérre csalogat. A vásáron kívül kulturális-, gyerek- és gasztromómiai programokat is becsempésznek a programkínálatba, és nem maradnak el a nagyszínpadi koncertek sem.

A szervezők a 2012-es Őszi Sokadalom végleges programját jövő héten, sajtótájékoztató keretében jelentik be.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!