Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Őszinte barátok találkozója - a Székely Kutya Klub, Benji Állatvédõ Egyesület, Columba Kisállattartók Egyesülete és a Bóbita Egyesület szervezésében

Őszinte barátok találkozója - a Székely Kutya Klub, Benji Állatvédõ Egyesület, Columba Kisállattartók Egyesülete és a Bóbita Egyesület szervezésében - 2013. május 12. vasárnap reggel 10 órától Kézdivásárhelyen a Sinkovits Stadion melletti füves területen kerül megrendezésre az Őszinte barátok találkozója. Ez az esemény négy kézdivásárhelyi civilszervezet - a Székely Kutya Klub, Benji Állatvédő Egyesület, Columba Kisállattartók Egyesülete és a Bóbita Egyesület szervezésében és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal támogatásával jött létre immár második alkalommal. Hozd el kedvencedet, és mutasd be nekünk! Ha nincs háziállatod, akkor is gyere el, mert, ez a gyermekek és házi kedvencek találkozója!Mivel az állatokhoz való helyes viszonyulást gyerekkorban kell kezdeni, tanulni, egész napos programmal várják a gyerekeket és szülőket házi kedvenceikkel együtt. A kínálatból kiemeljük a kutyafajták bemutatóját, ahol a rendőrség munkatársa a kutyatartásról beszél majd, Német Csaba állatorvostól is erről tudhatnak meg többet az érdeklődők. Kutyákkal végzett csoportos és egyéni engedelmességi munka-bemutató is lesz, illetve kutyasétáltatás és ügyességi vetélkedő gyerekeknek. Az idén lesz egy úgynevezett információs sátor is, ahol az érdeklődök válaszokat és segítséget kaphatnak pld., egy bizonyos házi kedvenc kiválasztáshoz, a fajtáknak jellemzőiről, helyes táplálásukról, egészségügyi feladatokról, tanításáról és engedelmeskedésükről. Bóbita Egyesület csapata szabadtéri szórakoztató játékokat szervez, közben megtekinthető a Columba Egyesület kisállat-kiállítása és közös galambröptetésre is sor kerül. A különféle közös, szülők, gyerekek és kedvencek számára szervezett szórakoztató programok közben az idén is megtekintheti vagy akár örökbe is fogadhatja a kézdivásárhelyi Benji Állatvédő Egyesület által jelenleg örökbefogadásra javasolt kutyusokat. A kicsik megismerhetik a helyes állattartás szabályait, a kóbor kutyákkal szemben ajánlott viselkedést is. Szeretettel várunk mindenkit egy családias légkörben, barátilag eltöltendő igazi állatszerető napra! Mert a barátság az égvilágon semmit nem követel, kivéve egyvalamit: őszinteséget. Csak ezt az egyet, de ez nem kevés.

2013. május 12. vasárnap reggel 10 órától Kézdivásárhelyen a Sinkovits Stadion melletti füves területen kerül megrendezésre az Őszinte barátok találkozója. Ez az esemény négy kézdivásárhelyi civilszervezet - a Székely Kutya Klub, Benji Állatvédő Egyesület, Columba Kisállattartók Egyesülete és a Bóbita Egyesület szervezésében és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal támogatásával jött létre immár második alkalommal. Hozd el kedvencedet, és mutasd be nekünk! Ha nincs háziállatod, akkor is gyere el, mert, ez a gyermekek és házi kedvencek találkozója!

Mivel az állatokhoz való helyes viszonyulást gyerekkorban kell kezdeni, tanulni, egész napos programmal várják a gyerekeket és szülőket házi kedvenceikkel együtt. A kínálatból kiemeljük a kutyafajták bemutatóját, ahol a rendőrség munkatársa a kutyatartásról beszél majd, Német Csaba állatorvostól is erről tudhatnak meg többet az érdeklődők. Kutyákkal végzett csoportos és egyéni engedelmességi munka-bemutató is lesz, illetve kutyasétáltatás és ügyességi vetélkedő gyerekeknek. Az idén lesz egy úgynevezett információs sátor is, ahol az érdeklődök válaszokat és segítséget kaphatnak pld., egy bizonyos házi kedvenc kiválasztáshoz, a fajtáknak jellemzőiről, helyes táplálásukról, egészségügyi feladatokról, tanításáról és engedelmeskedésükről. Bóbita Egyesület csapata szabadtéri szórakoztató játékokat szervez, közben megtekinthető a Columba Egyesület kisállat-kiállítása és közös galambröptetésre is sor kerül. A különféle közös, szülők, gyerekek és kedvencek számára szervezett szórakoztató programok közben az idén is megtekintheti vagy akár örökbe is fogadhatja a kézdivásárhelyi Benji Állatvédő Egyesület által jelenleg örökbefogadásra javasolt kutyusokat. A kicsik megismerhetik a helyes állattartás szabályait, a kóbor kutyákkal szemben ajánlott viselkedést is. Szeretettel várunk mindenkit egy családias légkörben, barátilag eltöltendő igazi állatszerető napra! Mert a barátság az égvilágon semmit nem követel, kivéve egyvalamit: őszinteséget. Csak ezt az egyet, de ez nem kevés.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!