Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Őszinte barátok találkozója / gyermekek + házi kedvencek

Őszinte barátok találkozója / gyermekek + házi kedvencek - 2012. május 5., szombat reggel 10 órától a Stadion melletti füves területen Őszinte barátok találkozója / gyermekek + házi kedvencek.A te kutyusod visszahozza a labdát? Az enyém futballozni is tud. A te cicádnak nyakkendője van? A miénknek zokni van a lábán és csillag a homlokán. A szomszéd fiú papagája tud beszélni. A teknőse pedig átaludta a telet. Szeretnék még egy hörcsögöt is, de anyu azt mondja, hogy egyelőre elég nekem az aranyhalam.Hozd el kedvencedet és mutasd be nekünk. Ha nincs háziállatod, akkor gyere el szájat tátani! Ez egy gyermek és házikedvenc találkozó!Mivel az állatokhoz való helyes viszonyulást gyerekkorban kell kezdeni, május 5-én egész napos programra várjuk a gyerekeket és szülőket házi kedvenceikkel együtt (kérjük az állatok  biztonságáról mindenki gondoskodjon!) A kínálatból kiemeljük a kutyafajták bemutatóját, a Benji és Columba egyesületek is bemutatóval készülnek, ahogy a Bóbita Egyesület is. A kicsik megismerhetik a helyes állattartás szabályait, a kóbor kutyákkal szemben ajánlott viselkedést is.Szervezők: Székely Kutya Klub, Benji Állatvédő Egyesület, Bóbita Egyesület, a kézdivásárhelyi 34. számú Gábor Áron cserkész csapat, Columba Kisállattartók EgyesületeTámogató: Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, Vigadó Művelődési Ház

2012. május 5., szombat reggel 10 órától a Stadion melletti füves területen Őszinte barátok találkozója / gyermekek + házi kedvencek.

A te kutyusod visszahozza a labdát? Az enyém futballozni is tud. A te cicádnak nyakkendője van? A miénknek zokni van a lábán és csillag a homlokán. A szomszéd fiú papagája tud beszélni. A teknőse pedig átaludta a telet. Szeretnék még egy hörcsögöt is, de anyu azt mondja, hogy egyelőre elég nekem az aranyhalam.

Hozd el kedvencedet és mutasd be nekünk. Ha nincs háziállatod, akkor gyere el szájat tátani! Ez egy gyermek és házikedvenc találkozó!

Mivel az állatokhoz való helyes viszonyulást gyerekkorban kell kezdeni, május 5-én egész napos programra várjuk a gyerekeket és szülőket házi kedvenceikkel együtt (kérjük az állatok  biztonságáról mindenki gondoskodjon!) A kínálatból kiemeljük a kutyafajták bemutatóját, a Benji és Columba egyesületek is bemutatóval készülnek, ahogy a Bóbita Egyesület is. A kicsik megismerhetik a helyes állattartás szabályait, a kóbor kutyákkal szemben ajánlott viselkedést is.

Szervezők: Székely Kutya Klub, Benji Állatvédő Egyesület, Bóbita Egyesület, a kézdivásárhelyi 34. számú Gábor Áron cserkész csapat, Columba Kisállattartók Egyesülete
Támogató: Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, Vigadó Művelődési Ház

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!