Zöld Nap Egyesület

» Ötödik alkalommal emlékeztek meg a békéről

Ötödik alkalommal emlékeztek meg a békéről - Mintegy ötven gyerek, fiatal és felnőtt vett részt szeptember 21-én a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda felhívására azon a happeningen, amelynek célja, hogy az erőszakmentességért kampányoljon.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.A zöldek immár ötödik alkalommal csatlakoztak a Nemzetközi Béke Naphoz. A kézdivásárhelyi Sinkovits stadionnál alakították ki a béke nemzetközi szimbólumát. A minden évben megszervézsre kerülő happeninget Ráduly Attila szervező nyitotta meg ismertetve a jelenlévőkkel a rendezvény célját és a béke fontosságát. Kocsis Zoltán a sportiroda vezetője megosztotta a gondolatait a jelenlévőkkel.A megmozduláson felolvasásra került Sebestyén Henrietta a Zöld Nap Egyesület önkéntese által, Ban Ki Mun ENSZ főtitkár erre a napra írt üzenete magyar nyelven.A happening után a sportmotel társalgójában Jeremy Gilley: 'Egy Nap Béke' filmvetítésre és a Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesületének 'Béke = Egészség' címmel egy előadást hallgattak meg a résztvevők. Az esemény zárásaként ingyenes vércukorszint mérésre került sor.A szervezők köszönik minden résztvevőnek a jelenlétet.Partner: Kézdivásárhely Önkormányzata és a Fiatalok Lendületben programSzerző: Ráduly AttilaFotó: Gema Puerma Castillo

Mintegy ötven gyerek, fiatal és felnőtt vett részt szeptember 21-én a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda felhívására azon a happeningen, amelynek célja, hogy az erőszakmentességért kampányoljon.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A zöldek immár ötödik alkalommal csatlakoztak a Nemzetközi Béke Naphoz. A kézdivásárhelyi Sinkovits stadionnál alakították ki a béke nemzetközi szimbólumát. A minden évben megszervézsre kerülő happeninget Ráduly Attila szervező nyitotta meg ismertetve a jelenlévőkkel a rendezvény célját és a béke fontosságát. Kocsis Zoltán a sportiroda vezetője megosztotta a gondolatait a jelenlévőkkel.
A megmozduláson felolvasásra került Sebestyén Henrietta a Zöld Nap Egyesület önkéntese által, Ban Ki Mun ENSZ főtitkár erre a napra írt üzenete magyar nyelven.
A happening után a sportmotel társalgójában Jeremy Gilley: "Egy Nap Béke" filmvetítésre és a Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesületének "Béke = Egészség" címmel egy előadást hallgattak meg a résztvevők. Az esemény zárásaként ingyenes vércukorszint mérésre került sor.

A szervezők köszönik minden résztvevőnek a jelenlétet.
Partner: Kézdivásárhely Önkormányzata és a Fiatalok Lendületben program

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Gema Puerma Castillo

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!