Zöld Nap Egyesület

» Ötödik alkalommal is tanulva szorakoztak a Büdös-hegy Napján

Ötödik alkalommal is tanulva szorakoztak a Büdös-hegy Napján - Szombaton ötödik alkalommal került sor a Tanulj és szórakozz az V. Büdös-hegy Napján nevet viselő rendezvényre Bálványosfürdőn. A szervező a Vinca Minor Egyesület volt.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook adatlapján tekinthetőek meg.A hagyományteremtő jelleggel bíró, egész napos rendezvény célja felhívni a diákok figyelmét a Csomád–Bálványos védett terület természeti értékeire alternatív tantárgyversenyek, játékos gyerekprogramok, tájékozódási futás, illetve további izgalmas vetélkedők formájában.A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület a Csomád-Bálványos Natura2000 terület kabalafigurájának elkészítésének a folyamatát bonyolította le. A résztvevők különböző , a helyszínen összegyűjtött anyagból , elkészítették a védett terület kabalafiguráját, a piszeorrú denevért.Fotó: Sebestyén Henrietta

Szombaton ötödik alkalommal került sor a Tanulj és szórakozz az V. Büdös-hegy Napján nevet viselő rendezvényre Bálványosfürdőn. A szervező a Vinca Minor Egyesület volt.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook adatlapján tekinthetőek meg.

A hagyományteremtő jelleggel bíró, egész napos rendezvény célja felhívni a diákok figyelmét a Csomád–Bálványos védett terület természeti értékeire alternatív tantárgyversenyek, játékos gyerekprogramok, tájékozódási futás, illetve további izgalmas vetélkedők formájában.
A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület a Csomád-Bálványos Natura2000 terület kabalafigurájának elkészítésének a folyamatát bonyolította le. A résztvevők különböző , a helyszínen összegyűjtött anyagból , elkészítették a védett terület kabalafiguráját, a piszeorrú denevért.

Fotó: Sebestyén Henrietta

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!