Zöld Nap Egyesület

» Ötödik alkalommal rendeznek 24 órás futást Kézdivásárhelyen

Ötödik alkalommal rendeznek 24 órás futást Kézdivásárhelyen - A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda újra megszervezi a céhes városban a 24 órás futást, június 15-én, pénteken reggel 9 órától a Sinkovits stadionban.Az akció célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeire; valamint a szaladás népszerűsítése minden korosztály körében. Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhatnak egyszerre. A szaladás ugyanakkor nagyon könnyen elérhető és 'zsebbarát' sportág. Legutóbb a legfiatalabb résztvevő 1 év 8 hónapos, míg a legidősebb 74 éves volt.A megmozdulás hatására várhatóan a résztvevők közelebb érzik majd magukhoz a mozgást, mint a testi és lelki egészség megőrzésének egyik módját; szívesen és gyakrabban űzik majd ezt a sportágat, valamint, látva a figyelemfelkeltő erőfeszítéseket, egészséges életmód kialakítására törekszenek.Minden résztvevő között ajándékot fogunk kisorsolni. Érdeklődni, bejelentkezni a futásra az attilaraduly@yahoo.com vagy a gazdaszilard@yahoo.com világhálós címeken lehet.Az esemény hangulatát 19 órától a Pro Pectus Egyesület aerobikja fogja színesíteni.Támogatók és Partnerek: Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, Tiszta Formák Alapítvány, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, Pro Pectus Egyesület és a Tekergő KFT.Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Kezdi.info, Pluszportál, Székely Újság, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék, SzabadidőkalauzSzerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Györgyjakab Boróka

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda újra megszervezi a céhes városban a 24 órás futást, június 15-én, pénteken reggel 9 órától a Sinkovits stadionban.

Az akció célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeire; valamint a szaladás népszerűsítése minden korosztály körében. Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhatnak egyszerre. A szaladás ugyanakkor nagyon könnyen elérhető és "zsebbarát" sportág. Legutóbb a legfiatalabb résztvevő 1 év 8 hónapos, míg a legidősebb 74 éves volt.

A megmozdulás hatására várhatóan a résztvevők közelebb érzik majd magukhoz a mozgást, mint a testi és lelki egészség megőrzésének egyik módját; szívesen és gyakrabban űzik majd ezt a sportágat, valamint, látva a figyelemfelkeltő erőfeszítéseket, egészséges életmód kialakítására törekszenek.

Minden résztvevő között ajándékot fogunk kisorsolni. Érdeklődni, bejelentkezni a futásra az attilaraduly@yahoo.com vagy a gazdaszilard@yahoo.com világhálós címeken lehet.

Az esemény hangulatát 19 órától a Pro Pectus Egyesület aerobikja fogja színesíteni.

Támogatók és Partnerek: Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, Tiszta Formák Alapítvány, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, Pro Pectus Egyesület és a Tekergő KFT.
Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Kezdi.info, Pluszportál, Székely Újság, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék, Szabadidőkalauz

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Györgyjakab Boróka

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!