Kézdi.infó - Kézdi.Infó

Kézdi.Infó

» Óvodalnok elődöntőjének beszámolója

Óvodalnok elődöntőjének beszámolója - A Nostra Vox Egyesület és a Molnár Józsiás Általános Iskola közös szervezésében idén is nagy létszámban jelentek meg a kis óvodások az Óvodalnok elődöntőjén. Örömmel fogadtuk az énekelni és előadni vágyó apróságokat, akik már nagyon várták, hogy megmutathassák tehetségüket, ügyességüket. Miután a gyülekező alatt mindenki kicsinosította magát az alkalomnak megfelelően, közös énekléssel ráhangolódtunk a nagy eseményre. Hangosan énekeltük, 'Kiment a ház az ablakon...', s közben mi is átvonultunk az előadóterembe és elfoglaltuk a helyünket. Nagy érdeklődéssel hallgattuk meg egymás előadását: büszkén énekeltünk, illedelmesen meghajoltunk, fellelkesülve tapsoltunk. A végén még táncra is perdültünk. Igazán megérdemeltük a dicsérő okleveleket. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Izgatottan várjuk a következő fellépést. :)A díjkiosztó gálaműsorra március 19.-én délután 17 órakor kerül sor a Vigadó nagytermében.Bővebb információk az iskola weboldalán:http://molnarjozsias.ro/ovodalnok/

A Nostra Vox Egyesület és a Molnár Józsiás Általános Iskola közös szervezésében idén is nagy létszámban jelentek meg a kis óvodások az Óvodalnok elődöntőjén. Örömmel fogadtuk az énekelni és előadni vágyó apróságokat, akik már nagyon várták, hogy megmutathassák tehetségüket, ügyességüket. 

Miután a gyülekező alatt mindenki kicsinosította magát az alkalomnak megfelelően, közös énekléssel ráhangolódtunk a nagy eseményre. Hangosan énekeltük, "Kiment a ház az ablakon...", s közben mi is átvonultunk az előadóterembe és elfoglaltuk a helyünket. Nagy érdeklődéssel hallgattuk meg egymás előadását: büszkén énekeltünk, illedelmesen meghajoltunk, fellelkesülve tapsoltunk. A végén még táncra is perdültünk. Igazán megérdemeltük a dicsérő okleveleket. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Izgatottan várjuk a következő fellépést. :)

A díjkiosztó gálaműsorra március 19.-én délután 17 órakor kerül sor a Vigadó nagytermében.
Bővebb információk az iskola weboldalán:
http://molnarjozsias.ro/ovodalnok/

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!