Incze László Céhtörténeti Múzeum - Incze László Céhtörténeti Múzeum

Incze László Céhtörténeti Múzeum

» Pályázat I-XII. osztályos diákoknak a múzeum címerének elkészítésére

Pályázat I-XII. osztályos diákoknak a múzeum címerének elkészítésére - A kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeum pályázatot hirdet I-XII. osztályos diákoknak a múzeum címerének elkészítésére.A pályázat célja, hogy a múzeum megismerése után a diákok a számukra fontos információkat, élményeket címer formában jelenítsék meg.A pályamunkák elkészítésének módja:- rajz, festmény, kollázs, számítógépes grafika stb.- A4-es méretBeküldési határidő: 2013. augusztus 16.Az Őszi Sokadalom idején a beküldött alkotásokat kiállítjuk a múzeum udvarán. A legötletesebb, a legsikeresebb címerek készítőit a szervezők jutalomban részesítik.Bővebb információért érdeklődni a múzeumban:525400 Kézdivásárhely10. Udvartér 1. szám.Telefon: 0267-361748Dimény Attilamuzeológus

A kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeum pályázatot hirdet I-XII. osztályos diákoknak a múzeum címerének elkészítésére.

A pályázat célja, hogy a múzeum megismerése után a diákok a számukra fontos információkat, élményeket címer formában jelenítsék meg.

A pályamunkák elkészítésének módja:
- rajz, festmény, kollázs, számítógépes grafika stb.
- A4-es méret

Beküldési határidő: 2013. augusztus 16.

Az Őszi Sokadalom idején a beküldött alkotásokat kiállítjuk a múzeum udvarán. A legötletesebb, a legsikeresebb címerek készítőit a szervezők jutalomban részesítik.

Bővebb információért érdeklődni a múzeumban:
525400 Kézdivásárhely
10. Udvartér 1. szám.
Telefon: 0267-361748

Dimény Attila
muzeológus

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!